Epilty rattijuoppo törmäsi valotolppaan Koskella

NordenBladet —

19.11.2019 klo 11.29Lounais-Suomi
Koski TL:
Poliisipartio sai 19.11.2019 kello noin kello 4.30 ilmoituksen kaatuneesta valotolpasta Koskentiellä, Koski TL. Ilmoittaja oli kuljettanut ajoneuvoa Koskentietä pitkin ja törmännyt hämärässä katkenneeseen valotolppaan, joka roikkui sähkölankojen varassa ajoradan yläpuolella. Ilmoittajan ajoneuvo vaurioitui törmäyksestä, ei henkilövahinkoja.
Partiolle selvisi, että valotolppa oli katkennut toisen ajoneuvon ajauduttua tieltä ulos kulkusuunnassaan oikealle ja törmäten valotolppaan katkaisten sen. Tekijä oli poistunut paikalta.
Partio sai kello 6.15 tehtävän mennä Koskella olevalle huoltoasemalle missä kaksi naista tappelee. Partion päästyä kohteeseen makasi huoltoaseman lattialla nainen. Naisen kasvoissa oli verta vuotava haava. Maassa makaavan vieressä oli seisomassa toinen nainen. Partiolle selvisi, että naisille oli tullut riitaa ja toinen naisista oli lyönyt toista, sillä seurauksella, että nainen kaatui maahan.
Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että naiset olivat yhdessä tulleet huoltoasemalle ajoneuvolla ja ajoneuvo oli pahoin vaurioitunut. Poliisille selvisi, että ajoneuvon oli huoltoasemalle ajanut pahoinpitelyn uhri. Nainen vaikutti sekavalta ja väsyneeltä. Nainen puhalsi 0,00 promillea. Henkilöauton kuljettaja ja pahoinpitelyn uhri on 1970-luvulla syntynyt turkulainen nainen. Nainen on ajokiellossa. Poliisi epäilee naisen syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Pahoinpitelijä otettiin rikoksesta epäiltynä kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Pahoinpitelijä on 1970-luvulla syntynyt koskelainen nainen. Naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory