Kuljettajat huumepöllyssä

NordenBladet — Forssa
Kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen anastetuksi ilmoitettua henkilöautoa maanantaina iltapäivällä Kauppakadulla huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mies oli ajohetkellä ajokiellossa. Rikosnimikkeinä on moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Forssa
Kolmekymppisen naisen epäillään kuljettaneen henkilöautoa aikaisin tiistain puolella Keitaankadulla huumausaineen vaikutuksen alaisena. Rikosnimikkeinä on rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.
Orimattila
Kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa maanantaina iltapäivällä Puistotiellä huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mies oli ajohetkellä ajokiellossa. Rikosnimikkeinä on rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Lahti
Etelän suunnasta valtatietä 4 ajanut auto suistui maanantaina illalla moottoritien keskikaiteeseen. Keskikaidetta vaurioitui noin 20 metrin matkalta. Tämän jälkeen auto oli jatkanut matkaansa vielä kymmeniä metrejä, minkä jälkeen se oli päätynyt vasemman puoleiselle kaistalle. Suistumisen syy ei ole poliisin tiedossa. Onnettomuudessa ei loukkaantuneita. Poliisi tutkii tapausta liikennerikkomuksena.
Lahti
Kuusikymppisen miehen epäillään kuljettaneen pakettiautoa maanantaina illalla Svinhufvudinkadulla alkoholin vaikutuksen alaisena. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory