Mainos:

Lauantain aamutiedote

NordenBladet — Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän perjantaina klo 17.45 aikaan Tampereelle Lielahdenkadulle. Alkutietojen mukaan kaksi tummiin pukeutunutta henkilöä oli maalaillut kerrostalojen ulkoseiniä spray-maalilla. Tapahtuman nähnyt henkilö oli lähtenyt seuraamaan tekijöitä, jotka olivat lopulta menneet Jänislahdenkadulla sijaitsevaan kerrostaloon. Spray-maalauksia oli ollut ainakin viiden talon seinissä, sekä yhden roskakatoksen seinässä. Tekoa tutkitaan vahingontekona. Rikoksesta epäillyt otettiin kiinni.
Jyväskylässä Länsi-Päijänteentiellä poliisi suoritti liikenteenvalvontaa perjantaina klo 20.25 aikaan ja sen yhteydessä mieshenkilö puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Kuljettaja vietiin verikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Autossa oli kyydissä kaksi alaikäistä lasta, joista tehtiin lastensuojeluilmoitus. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Tampereella Takunvainionkadulla poliisipartio pysäytti perjantaina klo 20.40 ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka näytti myös törkeää rattijuopumusta. Ilmeni, että kuljettaja on määrätty ajokieltoon toistaiseksi ja auto oli määräaikaiskatsastamaton ja ajoneuvovero erääntynyt. Autosta poistettiin rekisterikilvet ja rikosilmoitukseen tulivat nimikkeiksi törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus ja ajoneuvoverorikkomus.
Lempäälässä Sarvikkaantiellä poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto huomattavaa ylinopeutta. Tutka mittasi nopeudeksi vastaantulevana 142 km/h, jolloin varmuusvähennyksen jälkeen nopeudeksi saatiin 139 km/h. Kuljettaja oli selvinpäin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokortti otettiin poliisin haltuun. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Tampereella poliisin liikenneyksikön partio suoritti liikenteenvalvontaa perjantaina klo 22.40 valtatiellä yhdeksän. Partio havaitsi Kaukajärven kohdalla kohti itää ajaneen henkilöauton, joka ajoi silmämääräisesti arvioiden suurella ylinopeudella. Partio lähti seuraamaan autoa ja totesi tälle nopeudeksi 155 km/h, rajoituksen ollessa 100 km/h. Auto pysäytettiin ja auton kuljettaja puhallutettiin nollatuloksella. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory