Mainos:Lauantain aamutiedote

NordenBladet ‚ÄĒ H√§t√§keskus antoi poliisipartiolle teht√§v√§n perjantaina klo 17.45 aikaan Tampereelle Lielahdenkadulle. Alkutietojen mukaan kaksi tummiin pukeutunutta henkil√∂√§ oli maalaillut kerrostalojen ulkoseini√§ spray-maalilla. Tapahtuman n√§hnyt henkil√∂ oli l√§htenyt seuraamaan tekij√∂it√§, jotka olivat lopulta menneet J√§nislahdenkadulla sijaitsevaan kerrostaloon. Spray-maalauksia oli ollut ainakin viiden talon seiniss√§, sek√§ yhden roskakatoksen sein√§ss√§. Tekoa tutkitaan vahingontekona. Rikoksesta ep√§illyt otettiin kiinni.
Jyväskylässä Länsi-Päijänteentiellä poliisi suoritti liikenteenvalvontaa perjantaina klo 20.25 aikaan ja sen yhteydessä mieshenkilö puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Kuljettaja vietiin verikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Autossa oli kyydissä kaksi alaikäistä lasta, joista tehtiin lastensuojeluilmoitus. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Tampereella Takunvainionkadulla poliisipartio pysäytti perjantaina klo 20.40 ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka näytti myös törkeää rattijuopumusta. Ilmeni, että kuljettaja on määrätty ajokieltoon toistaiseksi ja auto oli määräaikaiskatsastamaton ja ajoneuvovero erääntynyt. Autosta poistettiin rekisterikilvet ja rikosilmoitukseen tulivat nimikkeiksi törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus ja ajoneuvoverorikkomus.
Lempäälässä Sarvikkaantiellä poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto huomattavaa ylinopeutta. Tutka mittasi nopeudeksi vastaantulevana 142 km/h, jolloin varmuusvähennyksen jälkeen nopeudeksi saatiin 139 km/h. Kuljettaja oli selvinpäin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokortti otettiin poliisin haltuun. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Tampereella poliisin liikenneyksikön partio suoritti liikenteenvalvontaa perjantaina klo 22.40 valtatiellä yhdeksän. Partio havaitsi Kaukajärven kohdalla kohti itää ajaneen henkilöauton, joka ajoi silmämääräisesti arvioiden suurella ylinopeudella. Partio lähti seuraamaan autoa ja totesi tälle nopeudeksi 155 km/h, rajoituksen ollessa 100 km/h. Auto pysäytettiin ja auton kuljettaja puhallutettiin nollatuloksella. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory