Helsingin poliisi kaipaa havaintoja asuntomurtosarjasta epäillyn miehen liikkeistä ja mahdollisesta majoituspaikasta

NordenBladet —

14.11.2019 klo 09.01Helsinki
Helsingin poliisilaitos tutkii 22.9.–12.10.2019 tapahtunutta asuntomurtosarjaa. Murtoja on tehty pääasiassa junaradan varrella sijaitseviin omakotitaloihin, ja tällä hetkellä kyseiseen sarjaan on liitetty yhteensä 16 Pohjois-Helsingissä ja Vantaalla tapahtunutta murtoa.
Poliisi otti 12.10. kiinni teoista epäiltynä miehen, joka on Romanian kansalainen. Hän on vangittuna todennäköisin syin epäiltynä törkeistä varkauksista.
– Asunnoista anastettiin tekojen yhteydessä lähinnä erilaista arvotavaraa, kuten koruja ja elektroniikkaa. Omaisuuden arvo on yhteensä kymmeniä tuhansia euroja. Anastetusta tavarasta iso osa on edelleen kateissa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pertti Sovelius Helsingin poliisilaitokselta.
Poliisi julkaisee epäillyn kuvan, koska se on välttämätöntä rikosten selvittämiseksi ja anastetun omaisuuden löytämiseksi. Epäilty on oleskellut Suomessa 20.9. alkaen. Esitutkinnassa on kyetty selvittämään, että hän on oleskellut ja todennäköisesti majoittunut Vantaalla Tikkurilan alueella.
Onko sinulla havaintoja kuvissa olevan miehen liikkeistä, tai oletko tavannut kyseistä miestä? Ilmoita tietosi Helsingin poliisille sähköpostilla osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.
Kuva: Asuntomurtosarjasta epäiltyPNG, 326,2 kB
Kuva: Asuntomurtosarjasta epäilty valvontakamerakuvassaPNG, 227,4 kB
Kuva: Asuntomurtosarjasta epäilty valvontakamerakuvassa 2PNG, 350 kB

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory