Hämeessä jäi kiinni kolme päihdekuskia

NordenBladet — Orimattila
Tiistaina aamupäivällä keskustassa poliisi pysäytti henkilöauton. Sitä kuljettanut noin 40-vuotias mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta neljä kertaa viimeisen vuoden sisällä. Hänen hallustaan löytyi pieni määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta sekä huumaavia lääkkeitä. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.
Hämeenlinna
Tiistaina puolen päivän aikaan Katumalla poliisi pysäytti henkilöauton. Autoa kuljettanut noin 40-vuotias ajo-oikeudeton mies puhalsi nollatuloksen, mutta hänen käytöksensä oli epätavallista. Mies oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kaksi kertaa tämän syksyn aikana. Autosta löytyi huumausaineiden käyttöön liittyvää rekvisiittaa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Tiistai-iltana Paroisissa poliisi pysäytti kauppaliikkeen pysäköintialueella epävarmasti edenneen auton. Kuljettaja, noin 30-vuotias mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Miehen ajo-oikeus oli rauennut ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kaksi kertaa tänä vuonna. Autossa oli sisällä omaisuutta, jota on syytä epäillä jostain anastetuksi. Verikokeen jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja kätkemisrikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory