Mainos:Näpistelijä yritti anastaa kosmetiikkaa 2500 euron arvosta Vantaalla

NordenBladet —

12.11.2019 klo 14.47Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Juuri äskettäin kortin saanut kuljettaja nukahti rattiin ja auto ajautui päin valotolppaa ja liikennemerkkiä
Vantaa, Katriinantien ja Knaapinkujan risteys, 11.11.2019 klo 6.50
Poliisi sai tehtäväksi mennä tutkimaan liikenneonnettomuutta vähän ennen seitsemää maanantaiaamuna. Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilöauto oli suistunut kulkusuunnassaan vasemmalle, ajautunut ojaan ja törmännyt liikennemerkkiin ja valotolppaan. Ketään ihmisiä ei tapahtumapaikalta tavattu. Poliisi tavoitti autoa kuljettaneen vuonna 2002 syntyneen miehen. Tämä kertoi, että oli nukahtanut rattiin työmatkalla ja havahtunut siihen, kun auton turvatyynyt olivat lauenneet. Poliisi epäilee nuorta kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Nainen yritti anastaa kosmetiikkaa tavaratalosta 2500 euron arvosta
Vantaa, Ojalehdonkuja, 11.11.2019 klo 17.50
Vantaalla jäi maanantaina illalla kiinni vuonna 1992 syntynyt nainen, joka oli onnistunut piilottamaan tavaratalossa hyllyistä ottamiaan erilaisia kosmetiikkatuotteita eri puolelle vaatteisiinsa ja kassiinsa kaikkiaan noin 2500 euron arvosta. Osa tuotteista tärveltyi myyntikunnottomiksi. Henkilökunta oli huomannut varkauden ja nainen otettiin kiinni hänen yritettyään poistua liitteestä kassan ohi maksamatta.
Varkaissa ollut pariskunta jäi kiinni verekseltään Leppäkorvessa
Vantaa, Leppäkorventie, 11.11.2019 klo 23.50
Poliisille tehtiin ilmoitus miehestä ja naisesta, jotka pyörivät epämääräisesti ihmisten pihoilla. Partio saapui paikalle ja tavoitti kuvausta vastaavan miehen erään pensasaidan vierestä. Mies selitti etsivänsä lähintä K-citymarkettia, mikä partion mielestä vaikutti hieman kummalliselta selitykseltä. Vielä epäilyttävämmältä tilanne alkoi vaikuttaa, kun paikalle pölähti pensasaidan läpi nainen, jolla oli käsissään epämääräisiä nyssäköitä ja kaikenlaisia kantamuksia.
Asiaa selvitettäessä kävi ilmi, että naisella oli mukanaan läheisen talon varastosta anastettua omaisuutta. Kaksikon jäljiltä löydettiin myös kaksi anastetuksi epäiltyä maastopyörää. Molemmat otettiin kiinni ja heitä epäillään varkaudesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory