Mainos:Mies anasti itselleen matkaeväät leipomosta Riihimäellä

NordenBladet —

12.11.2019 klo 07.55Häme
HÄMEENLINNA
Poliisi sai maanantaina iltapäivällä ilmoituksen epävarmasti kulkevasta raskaasta ajoneuvoyhdistelmästä valtatiellä kolme. Ilmoituksen mukaan yhdistelmä ajoi edelleen tielle 10. Poliisipartio tavoitti yhdistelmän Taipaleentiellä, jossa sen 57-vuotiaalle Vaasasta kotoisin olevalle kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe. Kokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies käytettiin tarkkuusalkometrillä ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
LAHTI
Metsäkankaalla sijaitsevan kaupan pihasta lähti ajamaan autolla voimakkaasti päihtyneen oloinen mies maanantaina illalla. Asiasta ilmoittanut henkilö seurasi autoa läheisen kerrostalon pihaan, josta paikalle tullut poliisipartio tavoitti autoa kuljettaneen 56-vuotiaan iittiläismiehen. Mies kielsi ajaneensa autoa. Poliisipartio sai asiasta ilmoittaneelta henkilöltä luotettavan ja yksityiskohtaisen selvityksen, minkä perusteella miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Mies otettiin kiinni asian vaatimien toimenpiteiden suorittamiseksi.
LAHTI
Poliisipartio sai ilmoituksen tappelusta Vapaudenkadulla sijaitsevan kaupan edessä maanantaina illalla. Päästyään paikalle partio tapasi paikalta kaksi miestä, joista toinen rahoitteli toista. Rauhoiteltu mies, 29-vuotias lahtelainen, kertoi, että kyse on parisuhdeasioista. Hetken päästä paikalle saapui myös nuori nainen, joka kertoi, että mies on pahoinpidellyt häntä lyömällä kaupan edessä. Nainen kertoi, että hän ja poliisin hallussa oleva mies tapasivat sattumalta kaupassa ja mies jäi odottamaan häntä kaupan ulkopuolelle. Mies on siis hänen entinen poikaystävänsä ja tämä halusi puhua naisen kanssa parisuhteeseen liittyvistä asioista. Keskustelu meni riitelyn puolelle, jolloin mies löi naista kasvoihin.
Naisen kertoessa tapahtumista poliisipartiolle miehellä alkoi keittää jälleen, jolloin poliisipartio joutui rauhoittelemaan häntä. Mies päätettiin ottaa kiinni poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Mies laitettiin poliisiautoon odottamaan. Kun nainen saatiin puhutettua, mies kuljetettiin poliisiasemalle. Miestä epäillään pahoinpitelystä.
RIIHIMÄKI
Keskustan alueella olevaan leipomoon murtauduttiin tiistaina aamuyöstä. Ilmoituksen mukaan tiloissa oli käynyt mieshenkilö ja poistunut jalkaisin paikalta. Paikalle tullut poliisipartio ei tavoittanut miestä lähialueelta, vaikka lumessa oli etsintää helpottavia jalanjälkiä. Miestä etsinyt koirapartio tavoitti miehen lähistöllä olevan talon rappukäytävässä. Tämä 20 -vuotias riihimäkeläismies otettiin kiinni ja hän myönsi murtautuneensa leipomoon ja ottaneensa sieltä hieman evästä mukaansa. Miestä epäillään varkaudesta.
HÄMEENLINNA
Mäyräntiellä sijaitsevan kerrostalon ikkuna rikottiin tiistaina puolenyön jälkeen. Poliisipartio sattui paikalle sattumalta juuri kun teko oli tapahtunut. Talon asukas osoitti partiolle tekoon syyllistyneen miehen, joka oli juuri poistumasta autolla matkustajana. Partio sai pysäytettyä auton ja otti sieltä kiinni 24-vuotiaan samassa talossa asuvan miehen. Miestä epäillään vahingonteosta, kotirauhan rikkomisesta sekä virkamiehen vastustamisesta tämän puskettua päällään poliisiaseman vartijaa. Syy ikkunan rikkomiseen ei selvinnyt tapahtumapaikalla olevalle poliisipartiolle.
FORSSA
Maanantaina ennen puoltayötä poliisi sai ilmoituksen ajamaan lähtevästä päihtyneen oloisesta miehestä Matkailijankadulla sijaitsevan huoltoaseman pihalla. Poliisipartio tavoitti ilmoitetun auton Asemakadulta ja sen kuljettaja oli juuri nousemassa ulos autosta. Poliisipartio puhallutti miehen ja tämä puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Tämä 30-vuotias paikallinen mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory