Toistuvia virheitä

NordenBladet ‚ÄĒ H√§meenkyr√∂ H√§rkikuja 11.11.2019 klo 13.41
Poliisipartion huomion kiinnitti henkilöauto, johon oli kiinnitetty väärän auton rekisterikilvet. Partio pysäytti auton. Poliisipartiolle selvisi, että pysäytetyn ajoneuvon kuljettajan ajo-oikeus ei riitä henkilöauton kuljettamiseen. Hänet oli määrätty myös jo aiemmin ajokieltoon. Lisäksi ajoneuvo oli katsastamaton ja ajoneuvosta oli maksamatta ajoneuvovero. Huumepikatestikin antoi kuljettajalle positiivisen tuloksen. Vuonna 1992 syntynyttä ylöjärveläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, kahdesta ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.
Tampere Sotilaankuja 11.11.2019 klo 15.39
Poliisipartio havaitsi Tampereen Nekalassa entuudestaan tuntemansa ja toistaiseksi ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa. Partio päätti pysäyttää henkilöauton. Poliisin havaittuaan mies lähti välittömästi pakenemaan autollaan poliisia. Syntyi takaa-ajo. Tehtävälle liittyi myös muita poliisipartioita. Karkuun lähtenyt mies ajoi läpi Nekalan ja jatkoi kohti Turtolaa ohitellen vaarallisesti kovalla nopeudella edessä olleita ajoneuvoja. Muut ajoneuvot joutuivat väistämään kaahaajaa. Muuta liikennettä oli runsaasti ja tienpinnat olivat osittain sohjoisia ja jäisiä. Mies törmäsi autollaan ohittamaansa ajoneuvoon ja ajoi lopulta autonsa ojaan Sotilaankadulla. Mies lähti juosten karkuun, mutta poliisi tavoitti miehen. Miehen hallusta löydettiin epäiltyjä huumausaineita. Mies kertoi käyttäneensä huumausaineita usean päivän ajan. Mies vietiin kiinniotettuna poliisilaitokselle verikokeiden jälkeen. Vuonna 1997 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään huumausainerikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Joutsa Tie 4 11.11.2019 klo 16.20 ja 17.30
Poliisipartio mittasi tutkalla Joutsassa varalaskupaikalla vastaantulevalle henkilöautolle nopeuden 138km/h varmuusvähennys huomioituna. Mittausalueella on 100km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio kääntyi ajoneuvon perään ja pysäytti sen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1976 syntynyt kotkalaismies. Mies on toistaiseksi ajokiellossa ja on jäänyt kortitta ajosta kiinni vuoden sisään jo 24 kertaa. Poliisipartio poistui tapahtumapaikalta hoidettuaan paperityöt. Noin tunnin päästä samainen mies ajoi toista poliisipartiota vastaan ja taas hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään yhdestä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory