Mainos:Postilakon vaikutukset Hämeen poliisin lupapalveluissa

NordenBladet ‚ÄĒ

11.11.2019 klo 15.20Häme
Postin lakko alkoi maanantaina 11.11.2019. Lakko viivästyttää postin jakelua Suomessa.
Postin lakolla ei ole vaikutuksia passi- tai henkilökorttilähetysten toimittamisessa. Lakko kuitenkin vaikuttaa henkilökorttien kansalaisvarmenteen aktivointitunnuslukujen toimittamiseen sekä kirjeitse lähetettäviin noutoilmoituksiin. Noutoilmoitukset lähetetään ensisijaisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Huomioitavaa on, että muiden lupakorttien, kuten ampuma-aselupien, järjestyksenvalvojakorttien, vartijakorttien ja turvasuojaajakorttien, toimituksessa on viiveitä lakon vuoksi.
Poliisilaitoksen lähettämät kirjeet saapuvat todennäköisesti asiakkaille myöhässä normaalista aikataulusta, samoin myös asiakkaiden lähettämät kirjeet poliisille.
Mikäli asiakkaalle on lähetetty kirjepostina lakon aikana ajo-oikeuspäätös, ja hän hakee ajo-oikeuspäätökseen oikaisuvaatimusta 30 päivän aikana, oikaisuvaatimus otetaan käsiteltäväksi, mikäli se olisi tullut tämän 30 päivän jälkeen. Samoin menetellään muiden määräaikaan sidottujen selvityspyyntöjen tai määräaikoja sisältävien velvoittavien päätösten kanssa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory