Liikenneonnettomuuksia Etelä-Savossa tiistaina

NordenBladet — Rantasalmen Porosalmentiellä törmäsi toisiinsa kaksi henkilöautoa tiistaina aamulla. Törmäys tapahtui jyrkässä S-mutkassa. Tie tapahtumapaikalla oli luminen. Molemmat henkilöautot vaurioituivat törmäyksessä ajokunnottomiksi. Toisen auton kuljettaja kuljetettiin tapahtumapaikalta ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi. Kummassakaan autossa ei ollut kuljettajien lisäksi matkustajia.
Mikkelissä VT 5:llä ajautui aamulla henkilöauto ulos tieltä kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle Tikkalan ohituskaistan kohdalla. Auto oli alkanut ennen tieltä ulos ajautumistaan heittelehtimään ja kaatui ulosajon seurauksena kyljelleen. Autossa oli tapahtumahetkellä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kumpikaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.
Aamupäivällä törmäsi kaksi raskasta ajoneuvoyhdistelmää toisiinsa Savonlinnan Leivolantiellä. Paikalla olevaan jyrkkään mäkeen oli jäänyt kiinni ajoneuvoyhdistelmä, joka tukki molemmat ajokaistat. Vastakkaisesta suunnasta tullut ja täydessä puutavaralastissa ollut toinen ajoneuvoyhdistelmä ei liukkauden takia onnistunut pysähtymään ajoissa ja ajoneuvoyhdistelmät törmäsivät toisiinsa. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Henkilöautoa kuljettanut mies menetti ajoneuvonsa hallinnan Korpikoskentiellä Mikkelissä hieman puolen päivän jälkeen tiistaina. Auto törmäsi kulkusuunnassaan tien oikealla puolella olleeseen kaiteeseen ja liukui sen päällä muutaman metrin. Kaide ja auto vaurioituivat, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Tie oli tapahtumapaikalla jäässä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory