Liikenneonnettomuuksia Etelä-Savossa tiistaina

NordenBladet ‚ÄĒ Rantasalmen Porosalmentiell√§ t√∂rm√§si toisiinsa kaksi henkil√∂autoa tiistaina aamulla. T√∂rm√§ys tapahtui jyrk√§ss√§ S-mutkassa. Tie tapahtumapaikalla oli luminen. Molemmat henkil√∂autot vaurioituivat t√∂rm√§yksess√§ ajokunnottomiksi. Toisen auton kuljettaja kuljetettiin tapahtumapaikalta ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi. Kummassakaan autossa ei ollut kuljettajien lis√§ksi matkustajia.
Mikkelissä VT 5:llä ajautui aamulla henkilöauto ulos tieltä kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle Tikkalan ohituskaistan kohdalla. Auto oli alkanut ennen tieltä ulos ajautumistaan heittelehtimään ja kaatui ulosajon seurauksena kyljelleen. Autossa oli tapahtumahetkellä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kumpikaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.
Aamupäivällä törmäsi kaksi raskasta ajoneuvoyhdistelmää toisiinsa Savonlinnan Leivolantiellä. Paikalla olevaan jyrkkään mäkeen oli jäänyt kiinni ajoneuvoyhdistelmä, joka tukki molemmat ajokaistat. Vastakkaisesta suunnasta tullut ja täydessä puutavaralastissa ollut toinen ajoneuvoyhdistelmä ei liukkauden takia onnistunut pysähtymään ajoissa ja ajoneuvoyhdistelmät törmäsivät toisiinsa. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Henkilöautoa kuljettanut mies menetti ajoneuvonsa hallinnan Korpikoskentiellä Mikkelissä hieman puolen päivän jälkeen tiistaina. Auto törmäsi kulkusuunnassaan tien oikealla puolella olleeseen kaiteeseen ja liukui sen päällä muutaman metrin. Kaide ja auto vaurioituivat, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Tie oli tapahtumapaikalla jäässä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory