Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!

OHMYGOSSIP – Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP ( Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com ).

Kuka olen?
Amerikkalainen julkkissaitti “FamousBirthdays” kuvailee minut seuraavanlaisesti:

❤ Helena-Reet Ennet on virolainen, juutalainen viihdetoimittaja, editori, bloggaaja, tv-persoona, näyttelijätär, bisnesnainen, muotisuunnittelija sekä brändin luoja Ohmygossip Couturelle / Ohmygossip blogille.
❤ Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi tv sarjasta “Selviytyjät”.
❤ Hänet on nimetty 1. Pohjois/Skandinavian bloggariksi ja on kiistatta yksi vaikutusvaltaisimpia naisia Skandinavian sosiaalisessa mediassa.
❤ Hän omistaa NordenBladet uutislehden joka käsittelee Skandinaviaa koskevia uutisia, juutalaisen LA-Jew lehden, sekä taide/käsityö/sisustus/design brändin Elisheva & Shoshana. Bloglist24 kuuluu myös tähän kattavaan repertuaariin.
❤ Hän sai tyttäret Estella Elisheva 16.5.2006 ja Ivanka Shoshana 23.5.2008 miehensä Margus Pärnin kanssa.

Eikö olekin kiva esittely? Kuka ei pitäisi kauniista sanoista!

Jokatapauksessa status Julkkis ei merkitse mitään. Noh, melkein mitään! ツ Minulle on tärkeää hyvät teot, joita tekee sydämellään. Täytyy olla intohimoa ja rakkautta! Joka päivä täytyy kasvaa paremmaksi ihmisenä henkisesti ja kattaa elämän kokemusta. Olet onnekas kun rakastat itseäsi ja menestyt elämässäsi!

Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen. Olen ollut journalisti yli 15 vuotta. Toivottavasti pidät blogeistani ja ystävystyt kanssani. Aion kirjoittaa täällä elämästäni, rakkaista lapsistani, dieeteistäni (älä kysy..liian monta samaan aikaan, yritys hyvä) Suomen ja maailman julkkiksista, muodista, kauneudesta ja monista muista asioista!

Rakastan saada uusia ystäviä ja kokemuksia! Älä ujostele ottaa minuun yhteyttä ja jakaa ideoita kanssani! Voit myös antaa mehukkaita julkkisjuoruja, julkaisen niitä täällä sekä muilla sivustoillani!

Rakkaudella,
Helena-Reet
@Ohmygossip_fi

Save

Save

Save

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory