Tarkastusvaliokunta vierailee Oulussa 1.-2. lokakuuta

NordenBladet —

Eduskunnan tarkastusvaliokunta vierailee Oulussa 1.-2. lokakuuta. Matkan keskeisiä aiheita ovat kaupungin ja maakunnan talouden ja työllisyyden ajankohtaiskysymysten ohella nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen liittyvä työ sekä kestävä kehitys. 
Tiistaina 1. lokakuuta valiokunnan ja Oulun kaupungin tapaamisessa mukana ovat muun muassa kaupunginjohtaja Päivi Laajala, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kyösti Oikarinen sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. Valiokunta vierailee iltapäivällä myös Välke Lintulammen asukastuvalla sekä Laanilan ekovoimalaitoksella. 

Maakunnallisten aiheiden tarkastelun ohella painopisteenä keskiviikkona ovat nuorten syrjäytyminen sekä sen ehkäisemiseen liittyvä työ, kun valiokunnan tutustumiskohteina Muhoksella ovat muun muassa Koulukoti Pohjolakoti ja valmennuspaja Mahis. 

Valiokunnan matkalle osallistuvat valiokunnan puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.), varapuheenjohtaja Merja Mäkisalo- Ropponen (sd.) sekä valiokunnan jäsenet Katja Hänninen (vas.), Pauli Kiuru (kok.), Esko Kiviranta (kesk.), Johanna Ojala-Niemelä (sd.), Sebastian Tynkkynen (ps.). sekä valiokuntaneuvokset Nora Grönholm ja Heidi Silvennoinen, tarkastusneuvos Arto Mäkelä sekä ylitarkastaja Anne Kalliomäki. 

Lähde: Eduskunta.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory