Kirjasto kouluttaa: EU-asioiden käsittely Suomessa 1.10.

NordenBladet — Syksyn koulutussarjan aloittaa Euroopan unioni -aiheinen ajankohtainen koulutus. Se on tarkoitettu kaikille EU-asioista kiinnostuneille.

Syksyn koulutussarjan aloittaa Euroopan unioni -aiheinen ajankohtainen koulutus. Se on tarkoitettu kaikille EU-asioista kiinnostuneille.

​EU-asioiden käsittely Suomessa -koulutus on tiistaina 1.10.2019 klo 9.15–10.45 Eduskunnan kirjaston Aurora-salissa. Sen tavoitteena on oppia ymmärtämään EU-asioiden käsittelyprosessia Suomessa. Kouluttajana toimii tietoasiantuntija Tommi Peuhkurinen.

EU-asioiden käsittely on osa maamme lainsäädäntöprosessia. Peuhkurinen kertoo esityksessään EU-asioiden käsittelystä kotimaisissa toimielimissä kuten valtioneuvostossa ja eduskunnassa. Esittelyssä on myös EU-puheenjohtajuus -sivusto.

lmoittaudu koulutukseen! Koulutus on maksuton.

Voit halutessasi ottaa mukaan kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen esiteltäviin sivustoihin tutustumista varten. Käytössä on langaton verkko. 

Tutustu Eduskunnan kirjaston syksyn koulutustarjontaan!

Eduskunnan kirjasto on kaikille avoin. Osoite on Aurorankatu 6, Helsinki. Ovet avataan klo 9.00. Sisääntulossa on turvatarkastus.

Tervetuloa!

Lisätietoa koulutuksesta: tietoasiantuntija Tommi Peuhkurinen, puh. 09 432 3465 tai etunimi.sukunimi@eduskunta.fi

www.eduskunta.fi/kirjasto

Lähde: Eduskunta.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory