LIVE 30.8. klo 11.30: Suuri valiokunta kuulee komissaariehdokas Urpilaista Turun Eurooppa-foorumilla

NordenBladet —

Eduskunnan suuri valiokunta järjestää Suomen komissaariehdokas Jutta Urpilaisen julkisen kuulemisen Turun Eurooppa-foorumilla perjantaina 30.8. klo 11.30 alkaen (Akatemiatalo, Rothoviuksenkatu 1, Turku). Tilaisuus on yleisölle avoin ja lähetetään suorana Yle Areenassa.

Komissaariehdokkaan kuulemisen aiheina ovat EU:n ja Euroopan komission tulevien vuosien haasteet ja keskeiset teemat. Jutta Urpilaisen puheenvuoron jälkeen käydään keskustelu, johon suuren valiokunnan jäsenten ohella voi osallistua myös Akatemiantalon yleisö.

Komissaariehdokas Urpilaisen kuulemisen jälkeen valiokunnan kuultavana on professori Elina Pirjatanniemi Åbo Akademista otsikolla Eurooppalainen oikeusvaltio ja kansalaisen arki.

Suuren valiokunnan kuulemisten ja Eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen puheen jälkeen Akatemiatalolla pidetään lehdistötilaisuus, johon osallistuvat suuren valiokunnan puheenjohtaja Satu Hassi, ministeri Tuppurainen, professori Pirjatanniemi, Turun kaupunginjohtaja Minna Arve sekä Turun yliopiston rehtori Jukka Kola.

Lue lisää Turun Eurooppa-foorumista sen omilta sivuilta.

Lähde: Eduskunta.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory