NÄILLE HOROSKOOPPIMERKEILLE koiran vuosi 2018 saattaa muodostua kohtalokkaaksi!

NÄILLE HOROSKOOPPIMERKEILLE koiran vuosi 2018 saattaa muodostua kohtalokkaaksi!

OHMYGOSSIP – 15. helmikuuta alkavasta keltaisen koiran vuodesta on luvassa tulla varsin menestyvä (lue lähemmin tästä: PERUSTEELLINEN kiinalainen horoskooppi vuodelle 2018: Katso, mitä 15. helmikuuta alkava Koiran vuosi sinulle tuo). Positiiviset muutokset koskevat vuonna 2018 lähes kaikkia. Kolmelle horoskooppimerkille tästä vuodesta voi tulla kohtalokas. Näiden horoskooppimerkkien kannattaa kiinnittää huomiota enteisiin ja noudattaa varoittavia ohjeita, joita kohtalo on heidän kalenteriinsa kirjoittanut.

KAKSOSET (Gemini)
Tietoon suuntautunut Kaksosten merkki on eläinradan ensimmäinen henkinen merkki. Kaksoset välittävät objektiivisesti ajatuksia ja faktoja, välttävät asettumasta kummankaan puolelle ja kiintymistä omaan kantaansa. Kaksonen on joustava ja tarvittaessa kykenevä muuttamaan mielipidettään, usein hänen ei lainkaan muodosta omaa kantaansa vaan välittää muiden ajatuksia. Kaksoset ovat uteliaita ihmisiä, rationaalisia, objektiivisia ja pystyvät analysoimaan tilanteita tunteiden häiritsemättä. Henkilö on yleensä hyvä puhuja ja kirjoittaja, hän lukee paljon ja opiskelee usein elämänsä aikana monta ammattia. Verbaalisiin kykyihin liittyvät usein kädentaidot. Negatiiviselta puoleltaan Kaksoset voivat olla liian malttamattomia, he kyllästyvät helposti eivätkä pysty viemään hankkeitaan päätökseen. Puhetaitoaan hän voi käyttää myös oman etunsa tavoitteluun.

Vuonna 2018 sinua odottavat suuret muutokset. Muutokset, jotka sinun suhteesi alkavat tapahtua, vaikuttavat koko kohtaloosi useiden vuosien ajan. Onni hymyilee vain kaikkein rohkeimmille tämän merkin edustajille. Älä menetä itsehillintääsi, ole päättäväinen ja älä pelkää ottaa itsellesi vastuuta. Sinun kannattaa myös luopua voimassaolevista stereotyypeistä ja komplekseista. Jos sinua häiritsee jokin menneisyyden tilanne, se on parempi unohtaa. Ole avoinna uudelle ja jätä vanha ja tarpeeton menneisyyteen. Ala elää ja toimia uudella tapaa. Myönteisin energia auttaa vuonna 2018 sinua saavuttamaan suunnitelmasi ja tavoitteesi. Kesä on sinun menestyksesi aikaa. Jos kohtalo johtaa sinua äkillisesti ylöspäin, niin älä epäröi. Panosta vieläkin suurempiin voimanponnistuksiin, jolloin palkintokaan ei jää tulematta. Älä silti pingottele liikaa. Rasittuneisuus ja valvominen voivat vahingoittaa terveyttäsi.

LEIJONA (Leo)
Keskikesän symboli, elämäniloa huokuva Leijonan merkki tarkoittaa aitoa luomisen intohimoa. Ihminen, jolla Aurinko on Leijonassa, on energinen, iloinen, tarvitsee paljon kohteliaisuuksia ja osaa sanoa niitä myös muille. Hänen tehtävänsä on lämmittää säteilyllään ja positiivisuudellaan myös niitä, joilla on vähemmän energiaa ja leikkimielisyyttä. Koska Leijona on tottunut säteilemään esiintymislavan valoissa, hän ei näe pimeässä istuvaa yleisöä hyvin ja siten hän on helposti pahansuopien ihmisten haavoitettavissa. Usein Leijona toimii joko työssään tai vapaa-aikanaan lasten parissa, tai sitten draamataiteen tai viihteen alalla. Leijoja on kaikista eläinradan merkeistä suurin romantikko. Negatiiviselta puolelta hän on taipuvainen jatkuvasti odottamaan suosionosoituksia, hän on itserakas, hyvin ylpeä, periaatteissaan tinkimätön ja helposti loukkaantuva.

Vuonna 2018 onni hymyilee niille, jotka pyrkivät rohkeasti uusien korkeuksien suuntaan. Jos olet päättänyt istua hiljaa nurkassa, kohtalo ei ole varannut sinulle lahjoja. Koiran vuosi antaa sinulle paljon mahdollisuuksia kirkkaasti säteilyyn. On totta, että omasta paikastasi auringossa sinun tulee taistella. Mutta ole rauhallinen, Fortuna on puolellasi. Toimi rohkeasti ja päättävästi. Sinä saavutat voittosi. Tämä vuosi on leijonille menestyksekäs rakkauden, uran ja talouden alueilla. Nauti hetkestä. Sillä jopa loman aikana voit astua hyppylaudalle ja nousta korkeammalle. Huolehdi voimavaroistasi, sillä jo vuoden 2018 ensimmäisinä viikkoina pyörit hämmästyttävien tapahtumien pyörteissä.

SKORPIONI (Scorpio)
Vesielementin merkki Skorpioni on suuntautunut sieluun ja siihen, mitä on pinnan alla, näkymättömissä. Se, jolla Aurinko on Skorpionin merkissä, on kiinnostunut syntymän ja kuoleman salaisuuksista, ihmisen energeettisistä prosesseista ja suuremmista rahavirroista. Usein hän toimii psykologian alalla, salaisissa palveluissa tai poliisissa, joissa voi käyttää kykyään nähdä asioiden läpi ja tutkia piilossa olevaa. Hän on tahdonvoimainen ja suorasukainen, mutta tuntee olonsa turvallisemmaksi, kun voi peitellä toimintaansa. Hyvin vitaalisena horoskooppimerkkejä Skorpioni ei voi elää vain itselleen, vaan hänen tulisi toimia yhteiskunnallisesti. Kielteisessä tapauksessa hän voi olla muiden suhteen liian epäilevä ja etsiä motiiveja, samoin ongelmana voivat olla liialliset omat vaistot ja vallanhimo.

Vuonna 2018 et enää pysty istumaan kädet ristissä ja koko olemuksesi vaatii vilkkaita elämyksiä. Ole rohkea. Kohtalo itse alkaa antaa sinulle hyötyä tuovia mahdollisuuksia. Jos joku tarjoaa sinulle ansaitsemismahdollisuuksia, älä sano ei. Kyseessä on sinun mahdollisuutesi todistaa kykysi. Talven ja kevään aikana enemmistö yksinäisistä skorpioneista hankkii uuden rakkaussuhteen, kun taas niillä, jotka jo ovat suhteessa, on edessään suhteen edistyminen (joillekin tehdään ehdotus avioliitosta, joillekin tulee perheenlisäystä, jotkut menevät viettämään kuherruskuukautta.). Keväästä alkaen avautuu loistava mahdollisuus uralla nousuun tai työpaikan vaihtoon. Ainoa, mikä voi vuonna 2018 karkottaa onnen, on sinun kyvyttömyytesi tehdä päätöksiä.

Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
kiinalainen horoskooppiKoiran vuosi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory