Mainos:PERUSTEELLINEN kiinalainen horoskooppi vuodelle 2018: Katso, mitä 15. helmikuuta alkava Koiran vuosi tuo sinulle tullessaan

PERUSTEELLINEN kiinalainen horoskooppi vuodelle 2018: Katso, mitä 15. helmikuuta alkava Koiran vuosi tuo sinulle tullessaan

OHMYGOSSIP – Kiinalainen astrologia perustuu 12 vuoden aurinko-kuu -jaksoon eli kiinalaiseen el√§inrataan ja taivaankappaleiden liikkumiseen pitkin kiinalaisia horoskooppimerkkej√§, joka on kiinalaisen maatalouskalenterin perusta. N√§m√§ jaksot on jaettu viiteen elementtiin. Koko j√§rjestelm√§√§ pit√§v√§t yll√§ harmoniaa ja tasapainoa ilment√§v√§t yin ja yang (naiselementti ja mieselementti). Mutta mit√§ kiinalainen horoskooppi kertoo meille t√§st√§ 2018 Koiran vuodesta ‚Äď millainen t√§st√§ vuodesta tulee it√§maisen horoskoopin mukaan ja miten menestyv√§ vuodesta tulee koko maailmalle?

Vuoden 2018 merkkinä on itämaisen horoskoopin mukaan maa-elementin edustaja РKoira. Keltaisen koiran vuosi alkaa tällä kertaa 15. helmikuuta myöhään illalla ja päättyy 4. helmikuuta vuonna 2019. Koira on luonteeltaan rauhallinen ja huolehtivainen eläin. Sen osalta ei tarvitse pelätä, että se pettäisi, valehtelisi tai olisi omaa etuaan tavoitteleva, ja siksi vuosi 2018 kuluukin rehellisyyden ja hyväntahtoisuuden merkeissä.

Mitä voimme odottaa tältä Koiran vuodelta kiinalaisiin astrologeihin tukeutuen?
Vuodesta tulee rauhallisempi kuin oli Tulikukon vuosi. Koiran energia on rauhallista ja hyväsydämistä, sitä luonnehditaan uskollisuudeksi ja rehellisyydeksi. Juuri nämä piirteet alkavat hallita vuonna 2018. Horoskooppi, jonka kiinalaiset astrologit ovat laatineet, ennustaa, että nyt me kykenemme luottamaan ihmisiin enemmän. Luonnollisestikaan ei kannata sallia itselleen liiallista hyväuskoisuutta, siitä ei olisi kenellekään hyötyä. Jos pystymme suuntaamaan huomiomme myös muihin ihmisiin ja heidän tarpeisiinsa, vuosi voi tuoda jatkuvan kaaoksen reunalla olevalle maailmalle myönteisen käänteen.

Kiinalaisen horoskoopin ennustus vuodelle 2018
Koira ‚Äď se on idealistinen merkki, joka nojautuu etiikkaan ja luonnehtii ihmiskunnan hyvin korkeaa tietoisuutta. Se ei ole v√§h√§√§k√§√§n egoistinen, siksi se tukee toimintoja, jotka vaikuttavat my√∂nteisesti kaikkiin ihmisiin. Koiralla on voimakkaasti kehittynyt suojeluvaisto, se on suojelija. Koiran luonteena on huolehtia kaikista, ennen kaikkea silloin, kun ihminen on heikko tai h√§nen toimintansa on jossain m√§√§rin rajoitettua. H√§nen hallintonsa alaisuudessa ihmiset antavat toisille ihmisille uhrautuvasti aikaansa ja huomiotaan ja eiv√§t tarvittaessa pelk√§√§ raskasta ty√∂t√§k√§√§n.

Kiinalainen vuoden 2018 horoskooppi ennustaa koko maailmalle paljon my√∂nteisi√§ tapahtumia.¬†Vuosi avaa meille loistavia mahdollisuuksia kehitt√§√§ rauhanomaista yhteisty√∂t√§ ja johtaa tukemaan toinen toistamme. Varsin todenn√§k√∂isesti katoaa my√∂s pitk√§√§n p√§√§t√§√§n nostanut yleismaailmallisen suursodan kummitus… Kannattaa silti pit√§√§ mieless√§, ett√§ Koira symboloi konservatiivisyytt√§ ja se ei rakasta vallankumouksellisia muutoksia. Koira suosii tuttuja tilanteita ja yritt√§√§ kaikin keinoin s√§ilytt√§√§ nykyisen tilanteen. Koko yhteiskunnan laajuudessa t√§m√§ l√§hestyminen ilmenee konservatiivisten tai jopa kansallismielisten liikkeiden vahvistumisena. Onneksi vuonna 2018 ensiviulua soittaa solidaarisuus ja pyrkimys s√§ilytt√§√§ dialogi sek√§ samoin osapuolten keskin√§inen k√§yt√§nn√∂n yhteisty√∂. Kaikkia kuunnellaan ja kummankaan osapuolen mielipide ei j√§√§ huomiotta. Tuloksena voi toivoa huomattavaa paranemista sek√§ kansainv√§lisess√§ politiikassa ett√§ my√∂s taloudessa.

Yksi suuri myönteinen ennuste onkin juuri talouden kehittyminen. Vuosi 2018 ennustaa lukuisten uusien hankkeiden syntyä, joiden pääasiallinen tavoite on kaikkien ihmisten elämänlaadun parantaminen. Meidän lompakoissamme tulee olemaan enemmän rahaa ja ihmisten yleinen hyvinvointi kasvaa.

Millaisia tuulia Koiran vuosi tuo rakkauteen?
Koiran vuoden yleinen suuntaus on my√∂nteinen. Rakkaus-kysymyksiss√§ voi paljon muuttua parempaan suuntaan. Enemmist√∂ ihmisist√§ huomaan oman el√§m√§ntilanteensa parantuvan. Ja enemm√§nkin viel√§ ‚Äď tulee hyv√§ aika syventy√§ rakkauden ja yst√§vyyden suhteisiin, joka liitt√§√§ ihmisi√§. Se koskee sek√§ yksitt√§isi√§ ihmisi√§ ett√§ my√∂s yhteiskuntaa. It√§mainen horoskooppi vuodelle 2018 antaa toivoa siit√§, ett√§ ihmiset avaavat itse√§√§n enemm√§n ja jakavat my√∂nteisi√§ tunteita my√∂s ulosp√§in. Mit√§ voivat toivoa yksin√§iset vuoden 2018 kiinalaisten horoskooppimerkkien edustajat? Yksin√§isyytens√§ loppumista! Mutta sit√§ varten heid√§n tulee lopultakin l√§hte√§ kotoaan ulos ja olla avoimempia muiden ihmisten suhteen. Koiran vuosi tuo mukanaan mahdollisuuden l√∂yt√§√§ sukulaissielu.

Talous ja raha koiran vuonna.
Saapuu ainutlaatuisten mahdollisuuksien aika, ja yrittäkää käyttää sitä omiin tavoitteisiinne. Teidän rahaongelmanne voivat saada nopeasti ja sujuvasti ratkaisunsa, mutta sillä ehdolla, että annatte panoksenne yhteistyöhön ja vastavuoroiseen auttamiseen. Meidän kaikkien tulee olla rehellisiä, kohteliaita ja uskollisia, jos haluamme saavuttaa menestystä. Maailman talous kehittyy hyvin. Monet maat alkavat tehdä keskenään yhteistyötä aivan uudella tasolla.

Vuoden 2018 kiinalaisen horoskoopin tärkein viesti on: pitäkää mielessänne, että muiden kanssa yhteistyötä tehden voitte saavuttaa paljon enemmän kuin yksin toimien!

Tärkeä asia: jos elämässänne on joku, johon voitte täydellisesti luottaa, niin suojelkaa häntä ja huolehtikaa hänestä.
Varoitus vuodelle 2018: jos loukkaatte jotakuta, niin hyvin pian törmäätte sellaisen teon seurauksiin.
Kultainen ajatus vuodelle 2018: sopiminen rakentaa, erimielisyydet hävittävät.

Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
2018kiinalainen horoskooppiKoiran vuosi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory