Mainos:Helena-Reet: Tapahtumakalenteri 2018 ja ajatus menestyvän naisen kalenterimuistikirjaksi vuodelle 2019!

Helena-Reet: Tapahtumakalenteri 2018 ja ajatus menestyvän naisen kalenterimuistikirjaksi vuodelle 2019!

OHMYGOSSIP – Ostin t√§n√§√§n itselleni uuden kalenterimuistikirjan “2018” ja hymyilin itsekseni sit√§, ett√§ muistikirjani ovat vuosi vuodelta muuttuneet aina isommiksi. Joskus ajattelin, ett√§ mit√§ ihmett√§ ihmiset tekev√§t 2x A4 ‚Äďkokoisilla muistikirjoilla, jotka kuvaavat j√§ttil√§iskokoisena koko viikon, mutta nyt minusta tuntuu, ett√§ tarvitsen juuri sellaisen. Sain hieman pienemm√§n (mutta silti j√§ttim√§isen!) ja yrit√§n sen avulla selvit√§ vuodesta 2018. Pid√§n siit√§, ett√§ kaikki t√§rke√§ on kirjoitettuna mustana valkoisella ‚Äď sen suhteen olen hyvin vanhanaikainen ‚Äď haluan n√§hd√§ asiat paperilla. Pid√§n siit√§, ett√§ voin nopeasti raapustaa tarvittavat merkinn√§t, k√§√§nt√§√§ sivuja ja kuulla niiden rapinaa.

Muistikirja on suuri yst√§v√§ni! Suorastaan tykk√§√§n muistikirjastani ‚Äď kaunis, iso ja tilava yst√§v√§ suurine vihreine nahkakansineen. Pit√§√§ mieless√§√§n kaiken tarvittavan! hahaa… Kulutin monta tuntia kaikkien erilaisten irtolehtien ja paperinkulmien muistiinpanojen kirjoittamiseen uuden muistikirjan oikeisiin paikkoihon ja vanhan muistikirjan t√§rkeiden asioiden siirt√§miseen siihen. Nyt se on kuitenkin tehty ja ensi vuoden katsaus silmien edess√§. T√§h√§n muistikirjaan liittyen minulla her√§si monta ajatusta:

1. Koska NordenBladetin keskimääräinen lukija on iältään 45+, varakas ja menestyvä skandinavialainen nainen, ja OHMYGOSSIP-sivuston keskimääräinen lukija 32-48 -vuotias korkeakoulutettu seikkailumielinen nainen, niin seuraavana vuonna haluaisin luoda erityisen liiketoiminnasta ja matkailusta kiinnostuneen naisen vuosikalenterin. Se voisi olla tilava, tasokas, laadukas ja luotettavaa tietoa täysi ystävä vuodelle 2019! Minulla on erittäin paljon jänniä ideoita siitä, mitä tähän mennessä yksikään maailman kalenterimuistikirja ei sisällä!
2. Saattaa NordenBladet-sivuston avulla Skandinavian tapahtumien järjestäjät ja lukijat yhteyteen keskenään. Kehitän parhaillaan NordenBladet.com-sivulla järjestelmää, jolla sen voisi tehokkaasti järjestää. Jos teillä herää hyviä ideoita ja suosituksia, kirjoittakaa minulle, sillä teidän mielipiteenne, rakkaat lukijat, ovat minulle kehitystyössä kaikkein tärkeimmät!

Olen suunnitellut aikatauluni eritt√§in tiiviiksi, joltain osin jopa p√§√§llekk√§iseksi, joten minun tulee p√§√§tt√§√§ mit√§ valita, tai sitten delegoida velvollisuuksiani muille. NordenBladet ja OHMYGOSSIP-sivustot osallistuvat s√§√§nn√∂llisesti lukuisille kansainv√§lisille messuille ja konferensseille, ja koska teemme yhteisty√∂t√§ hyvin paljojen turismitoimistojen ja turismiministeri√∂iden kanssa ja kerromme eri maista ja niiden kulttuuritapahtumista, olemme suuren osan ajasta matkoilla. Ulkomaanmatkojen lis√§ksi suuren osan henkil√∂kohtaisesta kalenteristani t√§ytt√§v√§t ty√∂matkat Viron, Suomen ja Ruotsin v√§lill√§ ‚Äď yhteisty√∂kumppanien ja mainosasiakkaiden kanssa on paljon tapaamisia.

NordenBladetin ja OHMYGOSSIP-sivustojen lis√§ksi hallinnoin kahdeksan maailman mittakaavassa suuren julkisen el√§m√§n henkil√∂n sosiaalista mediaa + omien muiden sivustojen/projektien sosiaalista mediaa ja lahjakkaan viulistitytt√§reni Estella Elishevan sosiaalista mediaa, esiintymisaikataulua ja yhteisty√∂t√§ ‚Äď kaikki t√§m√§ vie paljon aikaa, ty√∂t√§, harkintaa ja parhaiden ratkaisujen etsint√§√§. Kaikkea t√§t√§ en pystyisik√§√§n tekem√§√§n, jos minulla ei olisi kunnollista muistikirjaa. Nyt ostamani muistikirja on kyll√§ hyv√§ — mutta minulla on idea, joka tekisi muistikirjasta ihanteellisen!!! — t√§h√§n menness√§ en ole l√∂yt√§nyt sellaista mist√§√§n maailman kolkasta! Sanotaan, ett√§ hyv√§t ideat syntyv√§t ty√∂n ja asioiden kehityksen my√∂t√§, ja se on totta!

No, ja sitten on viel√§ koti, taloudenhoito ja muut puuhat ja merkkip√§iv√§t. Upeaa tuntea, ett√§ el√§m√§ on vilkasta ja jokainen p√§iv√§ sis√§lt√§√§ jotain uutta ja kiinnostavaa! Monet p√§iv√§t sis√§lt√§v√§t itse laatimiani to-do -luetteloita, jotka muistuttavat, ett√§ aloittaisin uusia neuvotteluita ja yhteisty√∂hankkeita ja pyrkisin luomaan uusia kontakteja! Vuodesta 2017 l√§htien olen NordenBladetin, OHMYGOSSIPin ja OHMYGOSSIPteenin kehitt√§miseen ottanut mukaan my√∂s Estella Elishevan, joka on k√§ynyt kanssani lehdist√∂tilaisuuksissa, workshopeissa ja messuilla¬†‚Äď h√§n on eritt√§in asiallinen ja haluan, ett√§ h√§n n√§kee jo nuoresta pit√§en mit√§ maailmassa tapahtuu. Vaikka h√§n onkin vasta 11-vuotias, h√§nen monet ehdotuksensa ovat olleet eritt√§in hyvi√§ ja onnistuneita ja h√§nelle itselleen maailmankuvaa laajentavia. Siten suunnittelen my√∂s h√§nen vuodelleen 2018 viuluesiintymisten lis√§ksi monia yhteisi√§ ty√∂matkoja, messuja ja ulkomaanmatkoja.

Olkoon meid√§n vuoden 2018 ‚ÄĚmuistikirjamme‚ÄĚ t√§ynn√§ kiinnostavia tapahtumia ja saavutuksia ja toteutukoon minun ideani ihanteellisesta aktiivisen ja menestyv√§n naisen muistikirjasta vuodelle 2019!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory