Poliisi ei salli ajoradan käyttöä mielenosoitukseen Porkkalankadulla eikä Länsiväylällä

NordenBladet — Elokapina on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoituksen tänään 28. kesäkuuta kello 15-21 Porkkalankadun ja Länsiväylän risteyksessä sekä Porkkalankatu 1 kohdalla olevalla aukiolla. Poliisi on ilmoittanut järjestäjälle, että Länsiväylän liikenteen estämistä ei sallita.Kello 15.40: Liikenne Porkkalankadulla ja Länsiväylällä kulkee tällä hetkellä normaalisti. Elokapina teki uuden mielenosoitusilmoituksen Lapinlahden sairaalan alueelle ja poliisi hyväksyi sen.  Kello 15.20: Poliisi on määrännyt mielenosoituksen päättyneeksi ja antanut poistumiskäskyn ajoradoilta. Poliisi ottaa kiinni mielenosoittajia, jotka eivät noudata poistumiskäskyä.Kello 15.10: Poliisi poistaa mielenosoittajia moottoritieltä. Kello 15.00: Poliisi poistaa mielenosoittajat pois ajoradalta Porkkalankadulla. Mielenosoittajat vaarantavat liikennettä. Poliisin ennakkotiedote: Poliisi suosittelee käyttämään iltapäivällä kiertoreittejä Länsiväylän sijaan – PoliisiUutista päivitetään, ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi.

Elokapina on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoituksen tänään 28. kesäkuuta kello 15-21 Porkkalankadun ja Länsiväylän risteyksessä sekä Porkkalankatu 1 kohdalla olevalla aukiolla. Poliisi on ilmoittanut järjestäjälle, että Länsiväylän liikenteen estämistä ei sallita.

Kello 15.40: Liikenne Porkkalankadulla ja Länsiväylällä kulkee tällä hetkellä normaalisti. Elokapina teki uuden mielenosoitusilmoituksen Lapinlahden sairaalan alueelle ja poliisi hyväksyi sen.  

Kello 15.20: Poliisi on määrännyt mielenosoituksen päättyneeksi ja antanut poistumiskäskyn ajoradoilta. Poliisi ottaa kiinni mielenosoittajia, jotka eivät noudata poistumiskäskyä.

Kello 15.10: Poliisi poistaa mielenosoittajia moottoritieltä. 

Kello 15.00: Poliisi poistaa mielenosoittajat pois ajoradalta Porkkalankadulla. Mielenosoittajat vaarantavat liikennettä. 

Poliisin ennakkotiedote: Poliisi suosittelee käyttämään iltapäivällä kiertoreittejä Länsiväylän sijaan – Poliisi

Uutista päivitetään, ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory