Etelä-Kymenlaaksossa kirjattiin viikonloppuna puolenkymmentä rikosilmoitusta pahoinpitelyistä

NordenBladet — Kotkassa lähinnä koulujen päättymiseen liittyvän juhlinnan yhteydessä tapahtuneista pahoinpitelyistä kirjattiin puolenkymmentä rikosilmoitusta. Virojoella mieshenkilö autoili pähtyneenä.Kotkassa lähinnä koulujen päättymiseen liittyvän juhlinnan yhteydessä tapahtuneista pahoinpitelyistä kirjattiin puolenkymmentä rikosilmoitusta. Tekijöissä ja uhreissa oli sekä täysi -ikäisiä, että alle 18-vuotiaita henkilöitä. Asioiden ja tapahtumien esiselvitys on vielä meneillään ja tapahtumien tutkinta jatkuu. Lisäksi osaan tapahtumista liittyy myös muita rikoksia, kuten vahingontekoja.Sunnuntaina iltapäivällä Virolahdella Virojoentiellä poliisi tavoitti henkilöautoa kuljettaneen mieshenkilön, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Kotkassa lähinnä koulujen päättymiseen liittyvän juhlinnan yhteydessä tapahtuneista pahoinpitelyistä kirjattiin puolenkymmentä rikosilmoitusta. Virojoella mieshenkilö autoili pähtyneenä.

Kotkassa lähinnä koulujen päättymiseen liittyvän juhlinnan yhteydessä tapahtuneista pahoinpitelyistä kirjattiin puolenkymmentä rikosilmoitusta. Tekijöissä ja uhreissa oli sekä täysi -ikäisiä, että alle 18-vuotiaita henkilöitä. Asioiden ja tapahtumien esiselvitys on vielä meneillään ja tapahtumien tutkinta jatkuu. Lisäksi osaan tapahtumista liittyy myös muita rikoksia, kuten vahingontekoja.

Sunnuntaina iltapäivällä Virolahdella Virojoentiellä poliisi tavoitti henkilöautoa kuljettaneen mieshenkilön, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory