Lapsi käytti pippurisumutetta toisiin lapsiin Helsingissä

NordenBladet — Poliisi sai tiistaina 28.5.2024 klo 11:37 ilmoituksen väkivaltatilanteesta Munkkiniemen yhteiskoulun läheisellä urheilukentällä.Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaat olivat viettämässä tapahtumapäivää, kun koulun oppilaisiin kuulumaton lapsi saapui paikalle ja käytti pippurisumutetta koulun oppilaisiin. Viisi lasta altistui sumutteelle. Lisäksi epäilty käytti sähkölamautinta yhteen lapsista.Väkivallan kohteeksi joutuneet lapset toimitettiin terveyskeskukseen saamaan jatkohoitoa. Vakavia loukkaantumisia ei tapahtunut.Poliisi on kirjannut tapahtuneesta rikosilmoituksen. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä, vaarallisen esineen hallussapitona (sähkölamauttimeen liittyen) ja lievänä ampuma-aserikoksena (pippurisumutteeseen liittyen).Epäilty on alaikäinen. Poliisi on tavoittanut epäillyn ja tämän vanhemmat. Poliisi jatkaa tilanteen kulun ja siihen johtaneiden tapahtumien selvittämistä. Tapahtunut on tiedossa koululla ja tilanteessa asianomistajina olleiden lasten huoltajilla. Poliisi pyytää työrauhaa tutkinnan ajaksi.Poliisi tiedottaa lisää tarvittaessa tutkinnan edetessä.

Poliisi sai tiistaina 28.5.2024 klo 11:37 ilmoituksen väkivaltatilanteesta Munkkiniemen yhteiskoulun läheisellä urheilukentällä.

Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaat olivat viettämässä tapahtumapäivää, kun koulun oppilaisiin kuulumaton lapsi saapui paikalle ja käytti pippurisumutetta koulun oppilaisiin. Viisi lasta altistui sumutteelle. Lisäksi epäilty käytti sähkölamautinta yhteen lapsista.

Väkivallan kohteeksi joutuneet lapset toimitettiin terveyskeskukseen saamaan jatkohoitoa. Vakavia loukkaantumisia ei tapahtunut.

Poliisi on kirjannut tapahtuneesta rikosilmoituksen. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä, vaarallisen esineen hallussapitona (sähkölamauttimeen liittyen) ja lievänä ampuma-aserikoksena (pippurisumutteeseen liittyen).

Epäilty on alaikäinen. Poliisi on tavoittanut epäillyn ja tämän vanhemmat. 

Poliisi jatkaa tilanteen kulun ja siihen johtaneiden tapahtumien selvittämistä. Tapahtunut on tiedossa koululla ja tilanteessa asianomistajina olleiden lasten huoltajilla. Poliisi pyytää työrauhaa tutkinnan ajaksi.

Poliisi tiedottaa lisää tarvittaessa tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory