Lapsi menehtyi onnettomuudessa Kauniaisissa

NordenBladet — 10-vuotias lapsi jäi traktorin renkaan alle 23.4. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää tarkkaa tapahtumankulkua.Länsi-Uudenmaan poliisi sai 23.4. noin kello 14 tiedon, jonka mukaan lapsi on jäänyt traktorin renkaan alle Kauniaisissa. Renkaan alle jäänyt, 10-vuotias lapsi on menehtynyt.Poliisin lisäksi tapahtumapaikalla on myös ensihoito, pelastuslaitos sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Tapahtumapaikka sijaitsee lähellä koulua. Tilanteen on nähnyt myös sivullinen lapsi. Sivullinen lapsi ei ole loukkaantunut, ja hänet on ohjattu henkisen tuen piiriin. Mikäli tapaus mietityttää muita lapsia, poliisi kehottaa aikuisia keskustelemaan asiasta heidän kanssaan.Hätäkeskukseen soittanut ilmoittaja on traktorin kuljettaja.Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä nimikkeillä kuolemantuottamus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen, mutta nimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Tapauksen tutkinta etenee muun muassa puhutuksin. Poliisi selvittää seuraavaksi, mikä on tarkka tapahtumankulku.Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran keskiviikkona 24.4.

10-vuotias lapsi jäi traktorin renkaan alle 23.4. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää tarkkaa tapahtumankulkua.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai 23.4. noin kello 14 tiedon, jonka mukaan lapsi on jäänyt traktorin renkaan alle Kauniaisissa. Renkaan alle jäänyt, 10-vuotias lapsi on menehtynyt.

Poliisin lisäksi tapahtumapaikalla on myös ensihoito, pelastuslaitos sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Tapahtumapaikka sijaitsee lähellä koulua. Tilanteen on nähnyt myös sivullinen lapsi. Sivullinen lapsi ei ole loukkaantunut, ja hänet on ohjattu henkisen tuen piiriin. Mikäli tapaus mietityttää muita lapsia, poliisi kehottaa aikuisia keskustelemaan asiasta heidän kanssaan.

Hätäkeskukseen soittanut ilmoittaja on traktorin kuljettaja.

Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä nimikkeillä kuolemantuottamus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen, mutta nimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Tapauksen tutkinta etenee muun muassa puhutuksin. Poliisi selvittää seuraavaksi, mikä on tarkka tapahtumankulku.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran keskiviikkona 24.4.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory