Nuoria epäillään ryöstöistä ja lapseen törmänneestä autosta pyydetään havaintoja

NordenBladet — Espoossa ja Vihdissä alaikäisten epäillään ryöstäneen ikätovereitaan menneellä viikolla. Lisäksi kerromme Länsi-Uudenmaan poliisin viikkotiedotteessa tapauksesta, jossa autoilija törmäsi lapseen Lohjalla. Tästä tapauksesta pyydämme yleisöltä havaintoja.Autoilija törmäsi lapseen Lohjalla – poliisi pyytää havaintojaTiistaiaamuna 9.4. noin kello yhdeksältä autoilija törmäsi lapseen Lohjanharjuntiellä, Lempolan pienemmän liikenneympyrän tuntumassa. Lapsi oli liikkeellä pyörillä vanhempansa kanssa ja oli ylittämässä suojatietä, kun törmäys tapahtui. Lapsi ei loukkaantunut vakavasti.Autoilija ei pysähtynyt vaan jatkoi matkaa selvittämättä tapahtumaa, ja siksi poliisi pyytää tapauksesta nyt havaintoja. Ajoneuvo on mahdollisesti tummanharmaa maasturimallinen Volvo ja se poistui Vesitornin liikenneympyrän suuntaan.Poliisi pyytää havainnot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 413 031.Kolmikon epäillään ryöstäneen nuorelta sähkötupakkaa EspoossaMaanantaina 8.4. poliisi sai tehtävän Espoonlahteen. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä poikaa olivat istuneet kauppakeskuksen ulkopuolella, kun kolme nuorta tuli pyytämään heiltä sähkötupakkaa. Kaksikko kieltäytyi, mutta nuoret ryhtyivät tarkastamaan heidän taskujaan ilman lupaa.Kun kaksikon toisen pojan taskusta löytyi sähkötupakkaa, se anastettiin häneltä ja yksi kolmikosta ryhtyi esittelemään nyrkkirautaa uhkaavasti. Myöhemmin poikaa kohtaan kohdistettiin myös uhkaava viesti sosiaalisen median kautta.Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.Kahta alaikäistä epäillään ryöstöstä VihdissäPoliisi tutkii Vihdissä maanantaina 8.4. tapahtunutta välikohtausta. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä anastivat väkivaltaa käyttäen kolmannelta nuorelta omaisuutta. Nuorelta vietiin kello ja kuulokkeet.Toinen epäilty on yli 15-vuotias ja toinen alle 15-vuotias. Poliisi tavoitti epäillyt pian tapahtuman jälkeen ja osa anastetuksi epäilystä omaisuudesta on saatu poliisin haltuun. Poliisi pyrkii kuulemaan asiaosaisia pikimmiten. Tapausta tutkitaan nimikkeillä ryöstö ja virkamiehen väkivaltainen vastustaminen.

Espoossa ja Vihdissä alaikäisten epäillään ryöstäneen ikätovereitaan menneellä viikolla. Lisäksi kerromme Länsi-Uudenmaan poliisin viikkotiedotteessa tapauksesta, jossa autoilija törmäsi lapseen Lohjalla. Tästä tapauksesta pyydämme yleisöltä havaintoja.

Autoilija törmäsi lapseen Lohjalla – poliisi pyytää havaintoja

Tiistaiaamuna 9.4. noin kello yhdeksältä autoilija törmäsi lapseen Lohjanharjuntiellä, Lempolan pienemmän liikenneympyrän tuntumassa. Lapsi oli liikkeellä pyörillä vanhempansa kanssa ja oli ylittämässä suojatietä, kun törmäys tapahtui. Lapsi ei loukkaantunut vakavasti.

Autoilija ei pysähtynyt vaan jatkoi matkaa selvittämättä tapahtumaa, ja siksi poliisi pyytää tapauksesta nyt havaintoja. Ajoneuvo on mahdollisesti tummanharmaa maasturimallinen Volvo ja se poistui Vesitornin liikenneympyrän suuntaan.

Poliisi pyytää havainnot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 413 031.

Kolmikon epäillään ryöstäneen nuorelta sähkötupakkaa Espoossa

Maanantaina 8.4. poliisi sai tehtävän Espoonlahteen. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä poikaa olivat istuneet kauppakeskuksen ulkopuolella, kun kolme nuorta tuli pyytämään heiltä sähkötupakkaa. Kaksikko kieltäytyi, mutta nuoret ryhtyivät tarkastamaan heidän taskujaan ilman lupaa.

Kun kaksikon toisen pojan taskusta löytyi sähkötupakkaa, se anastettiin häneltä ja yksi kolmikosta ryhtyi esittelemään nyrkkirautaa uhkaavasti. Myöhemmin poikaa kohtaan kohdistettiin myös uhkaava viesti sosiaalisen median kautta.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

Kahta alaikäistä epäillään ryöstöstä Vihdissä

Poliisi tutkii Vihdissä maanantaina 8.4. tapahtunutta välikohtausta. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä anastivat väkivaltaa käyttäen kolmannelta nuorelta omaisuutta. Nuorelta vietiin kello ja kuulokkeet.

Toinen epäilty on yli 15-vuotias ja toinen alle 15-vuotias. Poliisi tavoitti epäillyt pian tapahtuman jälkeen ja osa anastetuksi epäilystä omaisuudesta on saatu poliisin haltuun. Poliisi pyrkii kuulemaan asiaosaisia pikimmiten. Tapausta tutkitaan nimikkeillä ryöstö ja virkamiehen väkivaltainen vastustaminen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory