Täydennys tiedotteeseen polkupyöräilijän kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta Lappeenrannassa

NordenBladet — Tiedotimme eilen henkilöauton ja polkupyöräilijän välisessä törmäyksessä Lappeenrannassa, jossa yksi henkilö kuoli eilen aamulla. Tiedotteessa rikoksen tutkintanimikkeissä oli puutteita. Poliisi tekee tällä hetkellä onnettomuuteen liittyvää kuolemansyyntutkintaa ja epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.Lappeenrannassa Toikkalantiellä tapahtui eilen yhden henkilön kuolemaan johtanut onnettomuus. Henkilöauton kuljettaja törmäsi polkupyöräilijään ja polkupyörää ajanut mies menehtyi. Menehtynyt oli vuonna 1965 syntynyt mies. Henkilöauton kuljettaja kertoi, ettei havainnut tarpeeksi ajoissa tien sivussa ajanutta polkupyöräilijää ja törmäsi tähän. Kuljettajan mukaan aurinko häiritsi näkyvyyttä ja hän ajoi sen vuoksi hiljaista vauhtia. Törmäyksen jälkeen henkilöauton kuljettaja antoi törmäyksessä loukkaantuneelle ensiapua ja soitti hätäkeskukseen. Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedotti eilen tapauksesta ja ilmoitti, että poliisi tutkii tapausta kuolemansyyntutkintana. Kuolemansyyntutkinnan lisäksi poliisi tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja kuolemantuottamusta. 

Tiedotimme eilen henkilöauton ja polkupyöräilijän välisessä törmäyksessä Lappeenrannassa, jossa yksi henkilö kuoli eilen aamulla. Tiedotteessa rikoksen tutkintanimikkeissä oli puutteita. Poliisi tekee tällä hetkellä onnettomuuteen liittyvää kuolemansyyntutkintaa ja epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.

Lappeenrannassa Toikkalantiellä tapahtui eilen yhden henkilön kuolemaan johtanut onnettomuus. Henkilöauton kuljettaja törmäsi polkupyöräilijään ja polkupyörää ajanut mies menehtyi. Menehtynyt oli vuonna 1965 syntynyt mies. 

Henkilöauton kuljettaja kertoi, ettei havainnut tarpeeksi ajoissa tien sivussa ajanutta polkupyöräilijää ja törmäsi tähän. Kuljettajan mukaan aurinko häiritsi näkyvyyttä ja hän ajoi sen vuoksi hiljaista vauhtia. Törmäyksen jälkeen henkilöauton kuljettaja antoi törmäyksessä loukkaantuneelle ensiapua ja soitti hätäkeskukseen. 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedotti eilen tapauksesta ja ilmoitti, että poliisi tutkii tapausta kuolemansyyntutkintana. Kuolemansyyntutkinnan lisäksi poliisi tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja kuolemantuottamusta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory