Kiskoille asetetut kivet aiheuttivat vaaratilanteen Nokialla

NordenBladet — Porista Tampereelle matkalla ollut matkustajajuna joutui vaaratilanteeseen törmätessään ratakiskoille asetettuihin kiviin. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta kiskot ja juna kärsivät vaurioita. Tekijöiksi epäillään kahta nuorta poikaa, joita ei ole toistaiseksi tunnistettu.Porista Tampereelle matkalla ollut matkustajajuna törmäsi useampaan ratakiskoille kahden metrin matkalle asetettuun kiveen 120 km/h nopeudella 2.4.2024 klo 18.17. Tapahtumapaikka oli Nokialla Kalkun ja Kankaantaan välisellä rataosuudella. Veturinkuljettaja kertoi nähneensä kahden noin 15-vuotiaan pojan olevan radan lähettyvillä. On mahdollista, että nämä nuoret ovat samoja, jotka olivat kiviä kiskoille laittaneet.Veturinkuljettajan mukaan juna oli noussut kiviin törmättyään hetkeksi irti kiskosta. Juna oli pitänyt kolinaa Tampereen juna-asemalle saakka, missä juna tarkastettiin ja sen todettiin olevan liikennöintikelpoinen.VR:n ratahuolto tarkasti tapahtumapaikan ja totesi, että kiskoihin oli tullut lommoja.VR arvioi, että kivien tai muiden esteiden asettaminen kiskoille voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa junan suistumisen pois kiskoilta.Junaradan lähettyvillä olleiden nuorten tuntomerkit:Poika 1- ikä n. 15-vuotta, harmaat collegehousut, musta takkiPoika 2- ikä n. 15-vuotta, musta takkiSisä-Suomen poliisilaitos tutkii asiaa epäiltynä liikennetuhotyön yrityksenä ja pyytää vihjeitä paikalla olleiden nuorten henkilöllisyydestä sähköpostiosoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Porista Tampereelle matkalla ollut matkustajajuna joutui vaaratilanteeseen törmätessään ratakiskoille asetettuihin kiviin. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta kiskot ja juna kärsivät vaurioita. Tekijöiksi epäillään kahta nuorta poikaa, joita ei ole toistaiseksi tunnistettu.

Porista Tampereelle matkalla ollut matkustajajuna törmäsi useampaan ratakiskoille kahden metrin matkalle asetettuun kiveen 120 km/h nopeudella 2.4.2024 klo 18.17. Tapahtumapaikka oli Nokialla Kalkun ja Kankaantaan välisellä rataosuudella. Veturinkuljettaja kertoi nähneensä kahden noin 15-vuotiaan pojan olevan radan lähettyvillä. On mahdollista, että nämä nuoret ovat samoja, jotka olivat kiviä kiskoille laittaneet.

Veturinkuljettajan mukaan juna oli noussut kiviin törmättyään hetkeksi irti kiskosta. Juna oli pitänyt kolinaa Tampereen juna-asemalle saakka, missä juna tarkastettiin ja sen todettiin olevan liikennöintikelpoinen.

VR:n ratahuolto tarkasti tapahtumapaikan ja totesi, että kiskoihin oli tullut lommoja.

VR arvioi, että kivien tai muiden esteiden asettaminen kiskoille voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa junan suistumisen pois kiskoilta.

Junaradan lähettyvillä olleiden nuorten tuntomerkit:

Poika 1

– ikä n. 15-vuotta, harmaat collegehousut, musta takki

Poika 2

– ikä n. 15-vuotta, musta takki

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii asiaa epäiltynä liikennetuhotyön yrityksenä ja pyytää vihjeitä paikalla olleiden nuorten henkilöllisyydestä sähköpostiosoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory