Tervolasta anastettiin moottorikelkka

NordenBladet — Tervolassa 13.12.2023 anastettu moottorikelkka saatiin palautettua oikealle omistajalleen.Tervolasta anastettiin Polaris -merkkinen moottorikelkka 13.12.2023 noin kello 05.00. Asianomistaja kertoi havahtuneensa aamulla moottorikelkan ääniin ja huomasi, että hänen moottorikelkkansa oli hävinnyt autokatoksesta. Pihalta lähteneet kelkan jäljet johtivat jokea pitkin Arpelan ja Ylipaakkolan risteyksen suuntaan, missä kelkka oli nostettu auton kyytiin.

Tervolassa 13.12.2023 anastettu moottorikelkka saatiin palautettua oikealle omistajalleen.

Tervolasta anastettiin Polaris -merkkinen moottorikelkka 13.12.2023 noin kello 05.00. Asianomistaja kertoi havahtuneensa aamulla moottorikelkan ääniin ja huomasi, että hänen moottorikelkkansa oli hävinnyt autokatoksesta. Pihalta lähteneet kelkan jäljet johtivat jokea pitkin Arpelan ja Ylipaakkolan risteyksen suuntaan, missä kelkka oli nostettu auton kyytiin.

Polaris löydettiin seuraavana päivänä Torniosta omakotitalon takaterassille ajettuna. Poliisi otti paikalta kiinni viisi henkilöä. Osaa epäillään asiassa varkaudesta ja osaa epäillään kätkemisrikoksesta. Moottorikelkka kärsi anastuksessa vaurioita, mutta saatiin palautettu oikealle omistajalleen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory