Poliisi tutkii Pyhtäällä tapahtunutta henkirikosta

NordenBladet — Poliisi sai torstaina 2. marraskuuta ilmoituksen Pyhtäällä omakotitalon piha-alueella löytyneestä vainajasta. Tapahtumapaikalla on tehty teknistä tutkintaa ja voimme vahvistaa, että kyseessä on henkirikos.Poliisi sai iltapäivällä 2. marraskuuta hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Pyhtään Heinlahdessa omakotitalon piha-alueella olevasta vainajasta. Poliisi voi vahvistaa, että vainaja on joutunut henkirikoksen uhriksi. Uhri on paikkakuntalainen, vuonna 1980 syntynyt mies. Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla teknistä rikostutkintaa ja jatkaa nyt henkirikoksen esitutkintaa.Tiedotamme asiasta seuraavan kerran maanantaina 6.11.2023 klo 14.00 jälkeen.

Poliisi sai torstaina 2. marraskuuta ilmoituksen Pyhtäällä omakotitalon piha-alueella löytyneestä vainajasta. Tapahtumapaikalla on tehty teknistä tutkintaa ja voimme vahvistaa, että kyseessä on henkirikos.

Poliisi sai iltapäivällä 2. marraskuuta hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Pyhtään Heinlahdessa omakotitalon piha-alueella olevasta vainajasta. Poliisi voi vahvistaa, että vainaja on joutunut henkirikoksen uhriksi. Uhri on paikkakuntalainen, vuonna 1980 syntynyt mies. 

Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla teknistä rikostutkintaa ja jatkaa nyt henkirikoksen esitutkintaa.

Tiedotamme asiasta seuraavan kerran maanantaina 6.11.2023 klo 14.00 jälkeen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory