Suomi: Wilma – Suosituin opetus-, oppimis- ja arviointialusta

Suomi: Wilma – Suosituin opetus-, oppimis- ja arviointialusta

NordenBladet – Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.

Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.

Kirjaudu Wilmaan (Wilma.fi -sivustolla) syöttämällä oikealla puolella oleviin kenttiin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Palvelu on saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Turvallinen palvelu opetusalalle ja varhaiskasvatukseen

Wilma on Suomen suosituin opetuksen ja oppimisen alusta, joka luo digitaalista opinpolkua aina päiväkodista toisen asteen oppilaitoksiin asti. Wilma tukee hallinnon organisoinnissa ja arvioinnissa, sekä kodin ja koulun välisessä viestinnässä ja tiedonkulussa.

Wilma pohjautuu yhä enemmän mikropalveluarkitehtuuriin, jossa palvelut ovat itse tehtyjä tai kumppaneiden tuottamia palveluita. Kaikki Wilman kautta syötetyt ja muokatut tiedot puolestaan päivittyvät suoraan taustalla oleviin tietokantoihin, kuten Kurreen ja Primukseen. Modernit ratkaisut tuovat mikropalvelut tiiviisti yhteen ja takaavat tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden.

Wilma on osa Visma Enterprise Oy:ta. Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti opetushallinnon sähköisiä palveluita, sekä henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja.

Kuva: Wilman logo (Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä)
Avainsanat / tunnisteet: Wilma, Wilma.fi, Suomi, Visma, Inschool.fi

Lue myös:
Suomi: Desku – digitaalinen työpöytä, joka helpottaa oppilaiden ja koulun henkilökunnan arkea


Tags assigned to this article:
VismaWilma

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory