Kuopiorock sujui rauhallisesti

NordenBladet — Viime viikolla 27.-29.7.2023 järjestetty Kuopiorock sujui poliisin näkökulmasta hyvin, ja tapahtuma-alueella oli väkimäärään nähden rauhallista. Tapahtuma-alueen läheisyydessä oli maltillisesti poliisitehtäviä. Poliisi valvoi erityisesti tie- ja vesiliikennettä sekä tapahtuma-alueen ulkopuolisia alueita. Muutamia päihtyneitä otettiin säilöön Kuopiorockin alueelta ja lähiympäristöstä. Poliisilla ei ollut normaalia enemmän tehtäviä ja tapahtuma sujui erittäin hyvin.− Kuopiorock sujui viime vuoden tapaan hyvin, joten toivotaan, että tästä tulee perinne, toteaa komisario Hannu Virolainen.

Viime viikolla 27.-29.7.2023 järjestetty Kuopiorock sujui poliisin näkökulmasta hyvin, ja tapahtuma-alueella oli väkimäärään nähden rauhallista. Tapahtuma-alueen läheisyydessä oli maltillisesti poliisitehtäviä. 

Poliisi valvoi erityisesti tie- ja vesiliikennettä sekä tapahtuma-alueen ulkopuolisia alueita. Muutamia päihtyneitä otettiin säilöön Kuopiorockin alueelta ja lähiympäristöstä. 

Poliisilla ei ollut normaalia enemmän tehtäviä ja tapahtuma sujui erittäin hyvin.

− Kuopiorock sujui viime vuoden tapaan hyvin, joten toivotaan, että tästä tulee perinne, toteaa komisario Hannu Virolainen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory