Helena-Reet: Joulu, kuvioiden suunnittelu kankaita ja tapettia varten + myymme 3D-tulostinta ja tietokonepelaajille tarkoitettua rattia polkimineen

Helena-Reet: Joulu, kuvioiden suunnittelu kankaita ja tapettia varten + myymme 3D-tulostinta ja tietokonepelaajille tarkoitettua rattia polkimineen

NordenBladet – Lapset olivat neljä päivää Saarenmaalla ja meillä Allanin kanssa on ollut enemmän aikaa toisillemme. Yhden päivän yksinkertaisesti lepäsimme ja katselimme kaikenlaisia elokuvia ja tv-sarjoja.

Minulla on taas uusi suosikki ja se on My Mortgage Free Home, jossa juontaja Amanda Lamb esittelee ihmisille neljä kiinteistöä, jotka nämä voisivat ostaa oman nykyisen kotinsa sijaan ilman pankkilainaa. Paitsi että minusta on oikein propagoida lainatonta elämäntapaa, tässä sarjassa on upeita englantilaisia maisemia – niin kauniita, että minulla on herännyt vastustamaton halu mennä pitkälle automatkalle Englannin eri kylein kautta.

Mitä me sitten (lapsista) vapaana aikana lisäksi teimme? Luonnollisesti töitä 😀 Allan puuhaili ohjelmoinnin parissa ja minä tein lopulta valmiiksi OHMYGOSSIP:n vironkielisen sivun uuden muotoilun.

Lisäksi tuli siivotuksi, vaihdoin verhot, ostimme ja pakkasimme joululahjoja, leipomista ja paistamista oli paljon ja myös tavaroiden lajittelu tuli aloitetuksi. Myymme osan tavaroista, joita emme enää käytä. Tällä hetkellä sivustolla osta.ee on 1. tammikuuta asti myynnissä kaksivärinen 3D-tulostin Zonestar Z8 ja Thrustmaster T300 RS -ratti kehyksineen ja Pro-polkimineen. Joka on kiinnostunut, voi tehdä huutokaupassa tarjouksen, mahdollisuus saada ammattilaistuotteet ehdottomasti markkinahintaa edullisemmin.Uusia tavaroita minulla on Brotherin ompelukoneen lisäksi Trustnin suunnitteluun tarkoitettu tabletti. En osaa vielä käyttää sitä, mutta toisella tietokoneella tuli ajankuluksi muotoilluksi erilaisia kuvioita ja mandala-kuvia (alla kuvia tekemistäni kuvioista). Kuvioiden muotoilu on erittäin rauhoittavaa ja kiehtovaa!! Katsokaa esimerkiksi sivustoa spoonflower.com. Tuhansia erilaisia kuvioita eri taiteilijoilta, muotoilijoilta ja muuten vain harrastajilta, ja niitä voi tulostaa erilaisille kankaille, tapetiksi jne. Tosi kivaa!

Ompelu on minulla pääsemässä vasta vauhtiinsa, sillä odotan edelleen kankaita, pitsejä ja nauhoja, mutta yhtä ja toista kuitenkin teen. Patalappujen tekemisen ja kasatolkulla esineiden korjaamisen lisäksi ompelin sellaisen kaksitaskuisen pussin, jota ajattelin joko silmälasikoteloksi tai puhelinta varten. Annoin sen Ivankalle puhelintaskuksi.Joulun vietimme kuten viime vuonnakin (katso blogi TÄSTÄ) Allanin äidin luona Kadriorgissa, paitsi että lapset olivat tällä kertaa Saarenmaalla. Tein kaksi kakkua, yhden vanhemmilleni ja toisen meille mukaan. Allanin veli teki suolaisen suupalapöydän, joka oli jälleen hyvin runsas ja maistuva. No, ja sitten lisäksi se itse tehty kotiolut. Minä, joka rakastan olutta, sanon rehellisesti, että se oli parasta olutta, mikä olen eläessäni maistellut! Täysin huippuluokkaa.

Alempana kuvia joulun outfitistani ja meidän tämän vuoden joulupöydästämme, jossa siis oli: uunikaalia, uuniperunaa, itse valmistettua pasteijaa ja hummusta, sianpaistia, tuoretta salaattia, kotitekoista kurpitsasalaattia, itse marinoituja kantarelleja, itse tehtyä metsävadelmahilloa ja lakkahilloa. Jälkiruoaksi tein crème brûlée – kermavaahtokeksikakun pistaasipähkinöiden, mantelien, cashew-pähkinöiden, banaanien ja mansikoiden kera.

Vielä joulukuun ruokakuvia…
Pieni katsaus siitä, mitä olen paistanut ja mitä olemme syöneet:

Dujardinin papuja, Santa Marian riisinuudeleita, merikaalisalaattia, lihaa, voileipiä, pitsaa, suolainen uunileivos, erilaisia salaatteja, kalapuikkoja, ohukaisia, piparkakkuja, jäätelöä jne. Uusina tuotteina tuli kokeilluksi Martan ”kotoisia linssikotletteja” ja erilaisia kahvilajeja. Olen käyttänyt vuosia Löfbergsin kahvia, mutta nyt tulee myöntää, että Pauligin kahvit maistuvat vaihtelun vuoksia loistavasti. Erityisesti pidin Pauligin Cafe Reykjavikista. Ruokakauppa Selver antoi minulle lahjaksi mukaan Andri-Peedo -tilan vuohenjuustoa, joka oli niin hyvää, että jälkeenpäin tilasin sitä lisää.Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory