Jatkotiedote Luumäellä tapahtuneesta kuolonkolarista

NordenBladet — Valtatie 6:lla 25.10.2022 sattuneessa henkilöauton ja rekan törmäyksessä menehtyi päijäthämäläinen pariskunta. Autossa olleet perheen kaksi lasta loukkaantuivat.Poliisi on jatkanut Luumäellä eilen kello 13.30 tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa tutustumalla paikkatutkinnassa kertyneeseen aineistoon sekä kuulustelemalla todistajia. Esitutkinnassa saatujen tietojen mukaan henkilöauto oli ollut matkalla kohti Kouvolaa, kun auto oli jostain syystä alkanut ”seilata” ajokaistalla. Tätä oli tapahtunut jo jonkin aikaa ennen onnettomuutta. Somerharjun kohdalla auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt vasemmasta etukulmastaan vastaantulevan rekan vasempaan etukulmaan. Onnettomuudessa välittömästi menehtyneet henkilöt istuivat auton vasemmalla sivulla. Esitutkinnassa ei ole tullut ilmi, että auto olisi ennen onnettomuutta ajanut ylinopeutta tai ohitellut muita autoja.Onnettomuudessa menehtyi päijäthämäläinen pariskunta. Autossa oli myös perheen kaksi lasta, jotka toimitettiin sairaalahoitoon Helsinkiin. Heidän tilansa on vakaa, eivätkä he ole hengenvaarassa.Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, mikä auton ”seilaamisen” ja toiselle ajokaistalle ajautumisen on aiheuttanut. Asiassa ei ainakaan toistaiseksi ole syytä epäillä tahallista tekoa. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena sekä kahtena vammantuottamuksena. Lisäksi menehtyneiden henkilöiden osalta suoritetaan oikeuslääketieteellinen kuolemansyyntutkinta.

Valtatie 6:lla 25.10.2022 sattuneessa henkilöauton ja rekan törmäyksessä menehtyi päijäthämäläinen pariskunta. Autossa olleet perheen kaksi lasta loukkaantuivat.

Poliisi on jatkanut Luumäellä eilen kello 13.30 tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa tutustumalla paikkatutkinnassa kertyneeseen aineistoon sekä kuulustelemalla todistajia. Esitutkinnassa saatujen tietojen mukaan henkilöauto oli ollut matkalla kohti Kouvolaa, kun auto oli jostain syystä alkanut ”seilata” ajokaistalla. Tätä oli tapahtunut jo jonkin aikaa ennen onnettomuutta. Somerharjun kohdalla auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt vasemmasta etukulmastaan vastaantulevan rekan vasempaan etukulmaan. Onnettomuudessa välittömästi menehtyneet henkilöt istuivat auton vasemmalla sivulla. Esitutkinnassa ei ole tullut ilmi, että auto olisi ennen onnettomuutta ajanut ylinopeutta tai ohitellut muita autoja.

Onnettomuudessa menehtyi päijäthämäläinen pariskunta. Autossa oli myös perheen kaksi lasta, jotka toimitettiin sairaalahoitoon Helsinkiin. Heidän tilansa on vakaa, eivätkä he ole hengenvaarassa.

Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, mikä auton ”seilaamisen” ja toiselle ajokaistalle ajautumisen on aiheuttanut. Asiassa ei ainakaan toistaiseksi ole syytä epäillä tahallista tekoa. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena sekä kahtena vammantuottamuksena. Lisäksi menehtyneiden henkilöiden osalta suoritetaan oikeuslääketieteellinen kuolemansyyntutkinta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory