Kuopiorockin vietto sujui poliisin kannalta rauhallisesti

NordenBladet — Torstaista lauantaihin jatkunut Kuopiorock-festivaali sujui poliisin kannalta rauhallisesti myös tänä vuonna.Kuopiorockia juhlittiin 28.-30.7.2022 Kuopion Väinölänniemellä. Poliisi oli mukana muiden viranomaisten sekä tapahtuman järjestäjien kanssa turvaamassa tapahtuman kulkua. Poliisi valvoi erityisesti huvialueen ulkopuolisia alueita, ja venepartio valvoi vesiliikennettä alueen läheisyydessä.Viime vuosina Kuopiorock on sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Myös tänä vuonna festivaali sujui rauhallisesti, eikä tapahtuma aiheuttanut poliisitoiminnan kannalta ongelmia. ‒ Vesisateella on todennäköisesti ollut oma rauhoittava vaikutuksensa tapahtuman aikaan. Kirjasimme työvuorojen aikana muutaman rikosilmoituksen ja kiinnioton. Lisäksi annoimme useamman suullisen huomautuksen etenkin sähköpotkulautailijoille, jotka ajoivat kaksi samaan aikaan kyydissä, kertoo vanhempi konstaapeli Juuso Jonninen Itä-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävästä toiminnasta. Kolmen päivän aikana poliisi toi tapahtuma-alueelta ja sen välittömästä läheisyydestä putkaan noin kymmenen päihtynyttä henkilöä, ja kirjasi muutamia sakkoja eri syistä. ‒ Tapahtuma oli jälleen ammattitaitoisesti järjestetty, ja yhteistyö järjestäjien ja muiden viranomaisten kanssa sujui hyvin, mikä edesauttoi tapahtuman onnistumista, kommentoi komisario Hannu Virolainen Itä-Suomen poliisilaitokselta. 

Torstaista lauantaihin jatkunut Kuopiorock-festivaali sujui poliisin kannalta rauhallisesti myös tänä vuonna.

Kuopiorockia juhlittiin 28.-30.7.2022 Kuopion Väinölänniemellä. Poliisi oli mukana muiden viranomaisten sekä tapahtuman järjestäjien kanssa turvaamassa tapahtuman kulkua. Poliisi valvoi erityisesti huvialueen ulkopuolisia alueita, ja venepartio valvoi vesiliikennettä alueen läheisyydessä.

Viime vuosina Kuopiorock on sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Myös tänä vuonna festivaali sujui rauhallisesti, eikä tapahtuma aiheuttanut poliisitoiminnan kannalta ongelmia. 

‒ Vesisateella on todennäköisesti ollut oma rauhoittava vaikutuksensa tapahtuman aikaan. Kirjasimme työvuorojen aikana muutaman rikosilmoituksen ja kiinnioton. Lisäksi annoimme useamman suullisen huomautuksen etenkin sähköpotkulautailijoille, jotka ajoivat kaksi samaan aikaan kyydissä, kertoo vanhempi konstaapeli Juuso Jonninen Itä-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävästä toiminnasta. 

Kolmen päivän aikana poliisi toi tapahtuma-alueelta ja sen välittömästä läheisyydestä putkaan noin kymmenen päihtynyttä henkilöä, ja kirjasi muutamia sakkoja eri syistä. 

‒ Tapahtuma oli jälleen ammattitaitoisesti järjestetty, ja yhteistyö järjestäjien ja muiden viranomaisten kanssa sujui hyvin, mikä edesauttoi tapahtuman onnistumista, kommentoi komisario Hannu Virolainen Itä-Suomen poliisilaitokselta. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory