Poliisin päivä palaa koronatauolta Espooseen, Lohjalle ja Raaseporiin

NordenBladet — Kahden vuoden tauon jälkeen on taas aika pitää perinteinen Poliisin päivä. Lauantaina elokuun 27. päivä tapahtuma näkyy eri puolilla Länsi-Uuttamaata.Poliisin päivä on tapahtuma, jota vietetään ympäri Suomea. Se on vuodesta 2009 lähtien järjestetty tilaisuus, joka on avoinna kaikille ja sopii kaikenikäisille. Tapahtumassa poliisi pääsee kohtaamaan ja keskustelemaan kansalaisten kanssa.- Poliisin päivässä kansalaiset voivat myös tutustua poliiseihin sekä poliisin työhön, tehtäviin ja kalustoon, kertoo komisario Markus Ramstedt Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.Viime vuosina koronapandemia on rajoittanut päivän juhlistamista, mutta tänä kesänä pääsemme taas kohtaamaan perinteiseen tapaan. Länsi-Uudellamaalla Poliisin päivää vietetään Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa 27.8.2022.Espoossa päivää vietetään Vanttilan Kaupunginpuutarhassa, jonka vehreässä ympäristössä tuolloin toteutuu myös Espoo-päivän ohjelmaa. Poliisin osalta tilaisuus on käynnissä kello 12-15, ja paikalta löytyvät muun muassa moottoripyöräpoliisit, jotka kertovat kiinnostuneille toiminnastaan.Tutustu Lohjalla poliisiveneeseen ja Raaseporissa ennalta ehkäisevään työhönLohjalla ohjelma sijoittuu poliisiaseman pihaan kello 11-13. Menossa mukana tulee olemaan Ankkuri-tiimi, poliiseja uutta venettä esittelemässä sekä moottoripyöräpoliisi.Raaseporissa tilaisuutta vietetään Tammisaaren Raatihuoneentorilla kello 10-12. Tiimistä paikalla ovat muun muassa moottoripyöräpoliisi pyörineen sekä ennalta ehkäisevän toiminnan poliisi.- Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan viettämään Poliisin päivää, toivottaa Ramstedt.Voit seurata tapahtumaan liittyviä aiheita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #PoliisinPäivä, #PolisensDag ja #PoliceDay.​​​

Kahden vuoden tauon jälkeen on taas aika pitää perinteinen Poliisin päivä. Lauantaina elokuun 27. päivä tapahtuma näkyy eri puolilla Länsi-Uuttamaata.

Poliisin päivä on tapahtuma, jota vietetään ympäri Suomea. Se on vuodesta 2009 lähtien järjestetty tilaisuus, joka on avoinna kaikille ja sopii kaikenikäisille. Tapahtumassa poliisi pääsee kohtaamaan ja keskustelemaan kansalaisten kanssa.

– Poliisin päivässä kansalaiset voivat myös tutustua poliiseihin sekä poliisin työhön, tehtäviin ja kalustoon, kertoo komisario Markus Ramstedt Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Viime vuosina koronapandemia on rajoittanut päivän juhlistamista, mutta tänä kesänä pääsemme taas kohtaamaan perinteiseen tapaan. Länsi-Uudellamaalla Poliisin päivää vietetään Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa 27.8.2022.

Espoossa päivää vietetään Vanttilan Kaupunginpuutarhassa, jonka vehreässä ympäristössä tuolloin toteutuu myös Espoo-päivän ohjelmaa. Poliisin osalta tilaisuus on käynnissä kello 12-15, ja paikalta löytyvät muun muassa moottoripyöräpoliisit, jotka kertovat kiinnostuneille toiminnastaan.

Tutustu Lohjalla poliisiveneeseen ja Raaseporissa ennalta ehkäisevään työhön

Lohjalla ohjelma sijoittuu poliisiaseman pihaan kello 11-13. Menossa mukana tulee olemaan Ankkuri-tiimi, poliiseja uutta venettä esittelemässä sekä moottoripyöräpoliisi.

Raaseporissa tilaisuutta vietetään Tammisaaren Raatihuoneentorilla kello 10-12. Tiimistä paikalla ovat muun muassa moottoripyöräpoliisi pyörineen sekä ennalta ehkäisevän toiminnan poliisi.

– Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan viettämään Poliisin päivää, toivottaa Ramstedt.

Voit seurata tapahtumaan liittyviä aiheita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #PoliisinPäivä, #PolisensDag ja #PoliceDay.

​​​

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory