Poliisi on jatkanut Savonlinnan ulosajon tutkintaa

NordenBladet — Henkilöautolla liikkeellä ollut neljän nuoren seurue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen lauantaina 30.7.2022 kello kuudelta aamulla. Onnettomuudessa menehtyi kolme henkilöä, ja yksi on tällä hetkellä KYS:ssä vakavasti loukkaantuneena. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia. Viikonlopun aikana suoritetuissa tutkimuksissa on selvinnyt, että seurue oli ajanut Savonlinnan ohitustietä lännen suunnasta. Törmäys tuli poliisin tietoon, kun lähellä tapahtumapaikkaa olleet sivulliset ilmoittivat kovasta auton äänestä ja että mahdollisesti on sattunut jotain.Törmäyksen seurauksena auto oli katkennut etuistuinten takaa. Autossa olleista henkilöistä kolme löytyi onnettomuuden jälkeen auton ulkopuolelta. Yksi matkustajista löytyi menehtyneenä auton takapenkiltä ja hän oli turvavöissä.  Poliisi selvittää muiden autossa olleiden turvavöiden käyttöä, ja kuka autossa olleista kuljetti autoa onnettomuushetkellä. Autossa oli onnettomuushetkellä kolme miestä ja nainen. Tapahtumapaikan tutkinnassa ajoradan keskikiveyksestä on löytynyt ennen törmäyspaikkaa jälki, joka sopii auton vasemman eturenkaan jättämäksi. Muita jälkiä tiestä ei ole löydetty. Auton takarenkaat olivat erittäin kuluneet ja onnettomuushetkellä tieurissa oli vettä. Suoritettujen tutkimusten perusteella poliisi pitää mahdollisena, että auton vasen eturengas osui ajoradan keskikiveykseen ja auto lähti siitä hallitsemattomaan sivuluisuun märällä tiellä ja törmäsi oikea kylki edellä liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Auton renkaiden kunnolla, tielle kertyneellä vedellä ja käytetyllä tilannenopeudella on voinut olla vaikutusta tapahtumiin. Poliisi selvittää myös mahdollista päihteiden osuutta tapahtumiin. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina. 

Henkilöautolla liikkeellä ollut neljän nuoren seurue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen lauantaina 30.7.2022 kello kuudelta aamulla. Onnettomuudessa menehtyi kolme henkilöä, ja yksi on tällä hetkellä KYS:ssä vakavasti loukkaantuneena. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia. 

Viikonlopun aikana suoritetuissa tutkimuksissa on selvinnyt, että seurue oli ajanut Savonlinnan ohitustietä lännen suunnasta. Törmäys tuli poliisin tietoon, kun lähellä tapahtumapaikkaa olleet sivulliset ilmoittivat kovasta auton äänestä ja että mahdollisesti on sattunut jotain.

Törmäyksen seurauksena auto oli katkennut etuistuinten takaa. Autossa olleista henkilöistä kolme löytyi onnettomuuden jälkeen auton ulkopuolelta. Yksi matkustajista löytyi menehtyneenä auton takapenkiltä ja hän oli turvavöissä.  Poliisi selvittää muiden autossa olleiden turvavöiden käyttöä, ja kuka autossa olleista kuljetti autoa onnettomuushetkellä. Autossa oli onnettomuushetkellä kolme miestä ja nainen. 

Tapahtumapaikan tutkinnassa ajoradan keskikiveyksestä on löytynyt ennen törmäyspaikkaa jälki, joka sopii auton vasemman eturenkaan jättämäksi. Muita jälkiä tiestä ei ole löydetty. Auton takarenkaat olivat erittäin kuluneet ja onnettomuushetkellä tieurissa oli vettä. 

Suoritettujen tutkimusten perusteella poliisi pitää mahdollisena, että auton vasen eturengas osui ajoradan keskikiveykseen ja auto lähti siitä hallitsemattomaan sivuluisuun märällä tiellä ja törmäsi oikea kylki edellä liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Auton renkaiden kunnolla, tielle kertyneellä vedellä ja käytetyllä tilannenopeudella on voinut olla vaikutusta tapahtumiin. Poliisi selvittää myös mahdollista päihteiden osuutta tapahtumiin. 

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory