Galleria: Ohmygossip Couture ”Israel69” korusetit

Galleria: Ohmygossip Couture ”Israel69” korusetit

NordenBladet – Kuten minun ystäväni tietävät, median lisäksi minulla on toinenkin suuri rakkaus – käsityö. Pidän korujen suunnittelusta ja valmistamisesta, vaatteiden suunnittelusta, kutomisesta ja piirtämisestä ja kuvaamisesta. Rakkaudesta käsityöhön kasvoi kaksi tuotebrändiä Ohmygossip Couture ja Elisheva & Shoshana (E&S), joiden alta minun tekemiäni tuotteita voi myös hankkia.

Ohmygossip Couture on erikoistunut lähinnä t-paitoihin ja design-koruihin, ja joka vuosi esittelen myös jonkin setin ainutlaatuisia tuotteita ja saan joitakin erikoistilauksia. Ohmygossip Couturen kissankuvalliset värikkäät paidat ovat tunnettuja kautta maailman ja ne ovat löytäneet tiensä monien tähtien ja tyttöjen sydämiin. Se on tosi kova saavutus ja ylistän itseäni siitä! Ohmygossip Couture on tunnettu brändi sekä Skandinaviassa että Etelä-Amerikassa (Brasiliassa), jossa ensimmäiset kappaleet myytiin lähes kahdeksan vuotta sitten.

Elisheva & Shoshanan nimellä olen tehnyt lähinnä neuleita (myssyjä, huiveja) ja valokuvia (lastenhuoneen maalaukset, hamsoja seinälle jne.). Elisheva & Shoshana-brändiin liittyen on vielä yksi haave, jonka haluaisin joskus toteuttaa – ajattelin nimittäin, että olisi kiva luoda oma hoitokosmetiikkasarja (shampoot, balsamit, saippuat jne.), mutta koska aikaa on muutenkin vähän ja kaikki rahat on pääosin jo sijoitettu ja tukemassa käynnissä olevia projekteja, niin tällaista ”pientä” suurprojektia en vielä tänään voi aloittaa, vaikka ajatukset, tutkimukset ja mahdollisten yhteistyökumppanien etsinnät jo ajatuksissa pyörivätkin.

Kuten aiemmassa blogissani kirjoitin, kävin hiljattain Israelin itsenäisyyspäivän tilaisuuksissa Virossa ja Suomessa ja sen merkeissä suunnittelin Ohmygossip Couturelle kaksi settiä Israel69-erikoiskoruja, joista toista Virossa järjestetyssä tilaisuudessa itse käytin. Tässä on korusta joitakin kuvia. Mallina Estella Elisheva.Tags assigned to this article:
E&SElisheva & ShoshanaOhmygossip Couture

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory