Israelin 69. syntymäpäivän juhlinnat Virossa ja Suomessa + VALOKUVAT (kutsut, lahja suurlähettiläälle ja Israel69-korut)

Israelin 69. syntymäpäivän juhlinnat Virossa ja Suomessa + VALOKUVAT (kutsut, lahja suurlähettiläälle ja Israel69-korut)

NordenBladet – Tänä vuonna 2. toukokuuta (6 Ijar) oli Israelin 69. itsenäisyyspäivä (Yom ha-Atzmaut), jonka kunniaksi Israelin Viron ja Suomen suurlähettiläs Mr. Dov Segev-Steinberg ja konsuli Mrs. Michal Cohen järjestivät juhlallisen vastaanoton sekä Virossa että Suomessa. OHMYGOSSIP-sivustojen johtajana ja Israelin median suurlähettiläänä Skandinaviassa minulla oli suuri kunnia saada kutsu molempiin tilaisuuksiin.

Israelin itsenäisyyspäivää vietettiin Virossa 3. toukokuuta Radisson Blue Sky Hotellissa (Rävala puiestee 3, Tallinna) ja Suomessa Ritarihuoneessa (Ritarikatu 1, Helsinki) 9. toukokuuta. Suomessa järjestetystä tilaisuudesta näette perusteellisen gallerian ja yhteenvedon aikaisemmasta postituksestani viroksi (TÄSTÄ), suomeksi (TÄSTÄ), ruotsiksi (TÄSTÄ), venäjäksi (TÄSTÄ) ja englanniksi (TÄSTÄ). Niissä on puolestaan linkit vielä yhteen suureen galleriaan – nimittäin Suomessa nähtiin Israelin itsenäisyyspäivän puitteissa myös pieni muotinäytös. Viron tilaisuudesta minulla on valitettavasti vain joitakin puhelimella otettuja kuvia, mutta olen kuitenkin parissa kuvassa itsekin.

Muotoilin Ohmygossip Couturelle kaksi kokonaisuutta “Israel69”-erikoiskoruja, joista yhtä settiä käytin Virossa järjestetyssä tilaisuudessa. Kokonaisuuden kaikki kivet, puolijalokivet ja jalokivet on tuotu Israelista, lisäksi koruja kaunistavat myös lukuisat Swarovskin kristallit! “Israel69”-kokonaisuudet olen valmistanut hyväntekeväisyystarkoituksessa ja kun saan ne myydyksi, lahjoitan myynnistä saadut rahat Tallinnan juutalaiselle synagogalle. Kokonaisuuden (kaulaketju ja korvakorut) voi nähdä TÄSTÄ (käytin mallina Estella Elishevaa ja tein muutaman kuvan). Jos joku on kokonaisuudesta kiinnostunut, ottakoon minuun yhteyttä FB:ssa tai sähköpostitse!

Vastaanotot olivat sekä Virossa että Suomessa juhlalliset ja vieraiden joukossa oli runsaasti oman alansa johtajia, poliitikkoja sekä Israelin ystäviä ja Israelin kulttuurin edistäjiä. Israelin syntymäpäivän johdosta päätin ottaa yhteen tilaisuuteen mukaan myös lahjan – jollaiseksi valitsin suuren öljymaalauksen Tallinnan raatihuoneen torilta, tarkemmin sanottuna raatihuoneesta, jonka maalasi minun hyvä ystävättäreni Mrs. Olga Stankevits Raag (katso myös hänen kotisivuaan TÄSTÄ). Liitän oheen kuvat kutsuista, valmistamistani koruista, joitakin kuvia Viron tilaisuudesta sekä kuvan ihmeellisen kauniista maalauksesta!
Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory