Mainos:Mitalit ansioituneille moottoriliikenteen vaikuttajille

NordenBladet — Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka myönsi 7.5.2021 Moottoriliikenteen ansiomitalin kymmenelle tieliikenteen toimintaa ansiokkaasti edistäneelle henkilölle.
Vuonna 2021 ansiomitalin saivat:toimitusjohtaja Pekka Aaltonentoimitusjohtaja Pekka Rissatoimitusjohtaja Pia Vuorikoulutuspäällikkö Teppo Vesalainenylikonstaapeli Timo Jaakkolatoimitusjohtaja Terhi Penttilätoimitusjohtaja Timo Lahtijohtava asiantuntija Tiina Haapasaloinsinööri Tom Rönnbergliikenteen erityisasiantuntija Hanna Kalenoja
Koronavirustilanteen vuoksi mitalien jakotilaisuus järjestetään myöhemmin.Moottoriliikenteen ansiomitali voidaan myöntää ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta valtakunnallisen moottoriliikenteen ja sen kehittämisen hyväksi. Ansiomitalin voi saada myös henkilö, joka pitkäaikaisella ja tuloksekkaalla työllään on edistänyt tieliikenteen kehittämistä.Liikenne- ja viestintäministeri myöntää mitalin Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksestä. Mitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien uudet mitalistit mukaan luettuna kaiken kaikkiaan 221 kappaletta. Ansiomitali virallistettiin vuonna 2007.Moottoriliikenteen Keskusjärjestö on kahdeksan tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliitto, Autotuojat ja -teollisuus, Linja-autoliitto, Suomen Autokoululiitto, Suomen Autoteknillinen Liitto, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ja Suomen Taksiliitto.

Lähde: Valtioneuvosto.fi


Tags assigned to this article:
SuomitiedotteetuutisetValtioneuvosto

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory