Mainos:Suomi: AMIF-rahaston haku auki – EU-rahoitusta haettavissa vähintään 8,1 miljoonaa euroa

NordenBladet — Sisäministeriö on käynnistänyt turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston (AMIF) haun 3.5.2021. EU-rahoitusta on haettavissa yhteensä vähintään 8,1 miljoonaa euroa. Haku on avoinna 28.5.2021 saakka. Haussa myönnetään EU-rahoitusta hankkeisiin, jotka edistävät vastaanotto -ja turvapaikkajärjestelmien kehittämistä, paluujärjestelmän kehittämistä ja kotoutumisen osalta yhteiskunnan vastaanottavuutta.

Hakuun avataan seuraavat rahaston perusrahoituksen kansalliset tavoitteet sekä niille alustavasti varatut määrärahat:Kotoutumistoimien rahoituksesta tuettavilla hankkeilla on tarkoituksena mm. tehdä näkyväksi yhteiskunnan roolia kolmansien maiden kansalaisten kotoutumisessa Suomeen ja tunnistaa siihen vaikuttavia tekijöitä.

Lisäksi hakuun avataan seuraavat rahaston erillismäärärahoja koskevat kansalliset tavoitteet ja niille alustavasti varatut määrärahat:
Tuettavien hankkeiden tulee edistää rahaston kansallisessa toimeenpano-ohjelmassa asetettuja tavoitteita. Yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämisen osalta haun tavoitteet on määritelty tarkemmin hakuilmoituksen liitteessä 2.Haku on EU:n rahoitusohjelmakauden 2014-2020 viimeinen AMIF-rahaston haku. Ohjelmakaudesta 2021-2027 ja uusista EU:n sisäasioiden rahastoista löytyy lisätietoa rahastojen verkkosivuilta.

 


Tags assigned to this article:
SuomitiedotteetuutisetValtioneuvosto

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory