Coca-Colan entinen johtaja Brian Dyson: Elämä on kuin viidellä pallolla jongleeraaminen – MUTTA YKSI näistä palloista on kuminen

Coca-Colan entinen johtaja Brian Dyson: Elämä on kuin viidellä pallolla jongleeraaminen – MUTTA YKSI näistä palloista on kuminen

NordenBladet – Syyskuussa 85-vuotispäiviään viettänyt Harvardin yliopiston kasvatti ja Coca-Colan entinen johtaja Brian Dyson on ikuistanut itsensä historiaan lyhyellä mutta tärkeällä puheella. Hän nimittäin piti kerran työntekijöilleen 30 sekunnin puheen otsikolla ”Viisi palloa”.

”Elämä on kuin viidellä pallolla jongleeraaminen. Nämä viisi palloa ovat Työ, Perhe, Terveys, Ystävät ja Sielu. Kaikkien pallojen tulee koko ajan pysyä ilmassa. Pian ymmärrätte, että Työ-pallo on kumia. Jos pudotatte sen vahingossa, se pomppaa takaisin ylös.

Muut pallot – Perhe, Terveys, Ystävät ja Sielu – ovat lasia. Jos pudotatte niistä yhden maahan, se on peruuttamattomasti pilalla – joko naarmuuntunut, viallinen tai täysin rikki. Se ei enää koskaan ole entisensä. Ymmärtäkää tämä ja katsokaa, ettei niin tapahtuisi.

Työskennelkää mahdollisimman tehokkaasti työaikana ja menkää kotiin oikeaan aikaan. Omistakaa riittävästi aikaa sekä perheelle, ystäville että täysipainoiselle levolle.

Alkuperäisteksti/puhe englanniksi:
Imagine life as a game in which you are juggling some five balls in the air. You name them work, family, health, friends and spirit. And you’re keeping all of these in the air. You will soon understand that work is a rubber ball. If you drop it, it will bounce back. But the other four balls – family, health, friends and spirit – are made of glass. If you drop one of these, they will be irrevocably scuffed, marked, nicked, damaged or even shattered. They will never be the same. You must understand that and strive for balance in your life.

Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory