Viikon liikennerikoksia Pohjois-Kymenlaaksossa

NordenBladet —

04.09.2020 klo 10.32Kaakkois-Suomi
Alkuviikon aikana Pohjois-Kymenlaakson alueella sattui useita pieniä liikenneonnettomuuksia. Maanantaiaamuna 31.8. hirvi juoksi henkilöauton kylkeen Lahdentiellä Kouvolassa ja iltapäivällä Iitissä henkilöauton kuljettaja menetti ohituksen jälkeen autonsa hallinnan ajautuen ulos tieltä. Tiistaina 1.9. Kouvolan Korjalassa tapahtui kahden henkilöauton peräänajo ja keskiviikkoaamuna 2.9. yhdistelmäajoneuvo ajautui päin liikenteenjakajaa kuutostiellä Utissa. Keskiviikkona päivällä Kuusankoskella tapahtui onnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi liikenneympyrästä poistuessaan suojatietä sähköpotkulaudalla ylittävään henkilöön. Onnettomuuksissa osallisena olleiden ajoneuvojen kuljettajista neljää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja yhtä kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta.
Keskiviikkoiltana mopon kuljettaja pakeni poliisipartiota Kuusankosken keskustassa ja sen ympäristössä. Tapahtuma-aikaan alueella oli paljon liikennettä ja ihmisiä. Partion tavoittamaa kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Lisäksi poliisi tapasi viikon aikana Keltakankaalla, Valkealassa, Kouvolan Lehtomäessä ja Helsingintiellä Kuusankoskella neljä kuljettajaa, joista yhtä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kolmea rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena. Kahdella kuljettajista ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory