Törkeitä nopeuksia jälleen liikenteessä

NordenBladet — Keskiviikkoaamuna 26.8. kuuden aikaan poliisipartio oli valvomassa nopeuksia Lempääläntiellä Viinikasta kohti etelää. Kohti Helsinkiä lähti kovalla nopeudella moottoripyörä. Poliisimoottoripyörä mittasi moottoripyörän nopeudeksi 177 km/h 80 km/h nopeusrajoitusalueella. Poliisi pysäytti moottoripyöräilijän ja hänet määrättiin ajokieltoon törkeästä llikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.
Keskiviikkona 26.8. puolen päivän aikaan moottoritiellä Lempäälässä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka ohitteli oikean kaistan kautta ja ajoi 150 km/h nopeudella. Nopeusrajoitus oli 120 km/h. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, koska hän ei noudattanut nopeusrajoitusta ja hän ohitti edellä ajavia ajoneuvoja siten, että se oli omiaan aiheuttamaan vaaraa muille autoilijoille.
Jyväskylässä Schaumannin puistotiellä poliisi pysäytti keskiviikkona iltayhdeksältä henkilöauton kuljettajan, joka ajoi 40 km/h nopeusrajoitusalueella 75 km/h nopeudella. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Sastamalassa poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan Marttilankadulla 26.8. yöllä kahden maissa ajokunnon tarkastamista varten. Ei ollut kunnossa – kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Pirkkalassa keskiviikkoaamuna seitsemän aikaan poliisia vastaan tuli moottoripyöräilijä 160 km/h nopeudella. Varuskunnantiellä oli 70 km/h nopeusrajoitus. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.
Äänekoskelta Koulumäenkadulta anastettiin keskiviikkona aamuyhdeksän ja iltapäiväkolmen välillä lukossa ollut 400 euron arvoinen maastopyörä. Se oli Nakamura Active series -merkkinen, musta/kelta/turkoosi. Havainnot tekoon tai pyörään liittyen voi laittaa sähköpostiin vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory