Vanha saunarakennus sytytettiin palamaan Siilinjärven Jännevirralla

NordenBladet —

25.08.2020 klo 15.57Itä-Suomi
Siilinjärven Jännevirralla paloi eilen illalla vanha saunarakennus ja paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.
Jänneviralla Rantatien ja Purotien risteyksen kohdalla metsässä olevan pienen saunarakennuksen palon havaitsi ohikulkija, joka ilmoitti havainnostaan hätäkeskukseen maanantai-iltana klo 18.10.
Pelastuslaitoksen tullessa paikalle oli saunarakennuksen eteistilan lattialla näkynyt nuotio, josta tuli oli ehtinyt levitä rakennuksen lattia- ja seinärakenteisiin. Tulipalo oli vielä alkuvaiheessa ja pelastuslaitos sai tulipalon sammutettua nopeasti. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä vahingonteko.
Poliisin tiedossa on, että palon syttymisen aikaan oli saunan suunnalta tullut kaksi noin 13-15-vuotiasta poikaa, joista toinen oli ajanut polkupyörällä ja toinen oli työntänyt pyöräänsä. Toisella pojista oli yllään valkoinen huppari ja mustat housut. Toisella pojista oli musta lippis.
Poliisi pyytää poikia ilmoittautumaan Kuopion poliisiaseman poliisipäivystykseen arkisin klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana.
Poliisi kaipaa mahdollisia silminnäkijähavaintoja saunan ympäristössä maanantaina liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista sekä myös näiden edellä mainittujen poikien liikkeistä. Kaikki paloa koskevat tiedot voi soittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 232 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory