Poliisi, merivartiosto ja metsähallitus jatkoivat metsästyksen valvontaa

NordenBladet —

24.08.2020 klo 14.09Oulu
Oulun poliisilaitos on jatkanut valvontaa yhdessä Länsi-Suomen merivartioston sekä Metsähallituksen erätarkastajien kanssa käyttäen valvonnassa yhteistyötahojen kalustoa soveltuvasti, kuten esimerkiksi poliisin vesijettejä. Valvontaa on suoritettu muun muassa Ii – Haukipudas merialueilla sekä Hailuodossa myös maa-alueilla.
Valvonnan aikana tehtiin useita tarkastuksia Iin, Haukiputaan ja Hailuodon alueilla. Muutamia puutteita, kuten tositteita riistanhoitomaksun suorittamisesta ei ollut mukana ja niistä osa vaatii jatkotoimia.
Poliisin ja metsähallituksen yhteispartio teki Kajaanin Vuolijoella noin kymmenen tarkastusta, joista kahdeksan poiki sakkoa metsästysrikkomuksesta. Kuusi näistä koski kiellettyjä lyijyhauleja ja kaksi metsästysaseen kuljettamista suojaamattomana. Lisäksi partio oli saanut ilmoituksen rauhoitetun metsähanhen ampumisesta, jota se oli selvitellyt monta tuntia. Metsähanhen metsästys on kielletty koko Oulun poliisilaitoksen alueella. Valvonnan yhteydessä tavattiin lisäksi kaksi metsästäjää, joilla ei ollut minkäänlaisia lupia metsästykseen liittyen.
Karhun metsästys maakunnan eteläosassa vaikuttaa alkaneen rauhallisesti johtuen lämpimistä ilmoista ja Itä-Suomeen painottuvasta metsästyksestä.
Tehty valvonta ja sen tulokset osoittavat, että poliisin, merivartioston ja metsähallituksen yhteistyössä tekemä metsästyksen valvonta on tarpeellista.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory