Lahdessa asuva pyöräilijä on kateissa

NordenBladet — Heinola
Sunnuntaina iltapäivällä valtatiellä 5 Paasossa poliisi mittasi vastaantulevan pakettiauton nopeudeksi 151 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Autoa kuljettanut noin 20-vuotias mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapahtumahetkellä paikassa oli vilkas paluuliikenne. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Orimattila
Sunnuntaina iltapäivällä keskustassa noin 50-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän oli törmännyt pysäköityyn autoon ostoskeskuksen pysäköintialueella ja poistunut paikalta jäämättä selvittämään törmäilyään. Hän oli sen jälkeen menettänyt autonsa hallinnan Artjärventiellä ja suistunut ulos tieltä vasemmalle kääntyvässä mutkassa ajosuunnassaan oikealle törmäten puuhun. Kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat ja hänet vietiin loukkaantuneena Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Auto vaurioitui hinauskuntoon. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Lahti
Pyöräilevä mies on kateissa. Lahdessa asuva 65-vuotias mies oli lähtenyt eilen pyöräilemään eikä ole palannut kotiinsa. Polkupyörä on hopeinen Crescent, miehellä on sininen pyöräilykypärä, päällä sinertävä t-paita, pitkät siniset shortsit. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory