Körkortslösa förare

NordenBladet — Under morgonen hade polisen en hastighetskontroll på Idrottsgatan. En MC-förare stoppades efter att ha kört i en hastighet om 74 km/h, tillåtet 50 km/h. Föraren delgavs en böteslapp som misstänkt för trafikförseelse.En förare är misstänkt för en trafikförseelse efter att ha framfört sitt fordon i en hastighet om 86 km/h, tillåtet 70 km/h. Detta skedde på Hammarlandsvägen i Näfsby. Föraren delgavs böter.
En olovlig körning uppdagades på Sundsvägen i Sund. En person framförde sitt fordon utan att inneha giltigt körkort. Föraren delgavs böter.
I korsningen Södersundavägen x Nya Godbyvägen stannade en förare inte vid stoppskylten innan fortsatt färd. Föraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten och delgavs böter.
Ytterligare en olovlig körning uppdagades efter att en förare framförde moped på en GC-bana längs Bolstavägen. Föraren delgavs böter.På Storagatan i Mariehamn stannade en förare inte vid rödljuset. Föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten och delgavs böter.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory