Poliisi pyytää havaintoja yhteenotosta Kajaanissa

NordenBladet — Kahden miehen ja kahden naisen epäillään ottaneen yhteen Kajaanin keskustassa sunnuntaina varhain aamuyöstä 15.8.2020. Tapahtumassa molemmilla miehillä epäillään olleen mukana ns. kättä pidempää ja toiselta saatiinkin poliisin haltuun teräase. Tapahtumasta ilmoitti poliisille kaksi ulkopuolista henkilöä, joita poliisi pyytääkin nyt olemaan yhteydessä Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 (ma, ti, to, pe klo 8-16) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi. Poliisi pyytää myös muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa poliisille.
Kajaanilainen mies vastusti poliisin virkatointa mm. vastaan haraamalla ja riuhtomalla Sotkamon keskustassa perjantai-iltana 14.8.2020. Mies oli käyttänyt edeltävästi huumausaineita. Lisäksi miehen hallusta löytyi kaksi teräasetta, jotka otettiin poliisin haltuun.
Liikenteenjakajaan oli törmätty henkilöautolla Kajaanin Kettukalliontiellä perjantai-iltana 14.8.2020. Epäilty kuljettaja puhalsi tapahtuman jälkeen poliisin alkometriin lukemat 0,88 mg/l. Paikkakuntalaisella miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Henkilöautolla oli törmätty jalankulkijaan Sotkamon keskustassa sijaitsevan talon pihalla keskiviikkoaamuna 12.8.2020. Jalankulkijalle oli tullut tapahtumasta lieviä vammoja. Kuljettaja ei ollut jäänyt paikalle selvittämään asiaa, mutta poliisi tavoitti hänet myöhemmin. Naiskuljettaja ei ollut kertomansa mukaan havainnut jalankulkijaa. Molemmat osalliset ovat paikkakuntalaisia.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory