Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 16.8.2020

NordenBladet —

16.08.2020 klo 11.42Itä-Uusimaa
KOTIRAUHAN RIKKOMINEN
VAHINGONTEKO
Vantaa 15.8.2020
Henkilön epäillään syyllistyneen vahingontekoon leikkaamalla naapurin Tuija-pensaan poikki ja huutelemalla naapurille uhkailevasti.
Ilmoittaja kertoi, että hänen naapurinsa oli tullut puolen yön aikoihin heidän tontilleen ja leikannut Tuija-pensaan poikki. Saman yön aikana epäilty oli myös tullut uudestaan luvatta ilmoittajan tontille ja alkanut uhkaavaan sävyyn huudella ilmoittajalle.
Ilmoittajan mukaan he ovat olleet naapureita noin 8 vuoden ajan. Nyt viime aikoina tilanne on kärjistynyt ja naapurisuhde on tulehtunut
Poliisipartio kävi jututtamassa epäiltyä. Kertomansa mukaan epäilty ei tiennyt kuka pensasaidan on leikannut, mutta hänen mukaansa pensan oli hänen tontillaan. Epäillyn kertoman mukaan naapurit käyvät häntä häiritsemässä.
Partio kuvasi tapahtumapaikan.
Elokuun kuumista öistä sekä kenties pandemian aiheuttamasta eristäytymisestä ja ahdistuksesta huolimatta poliisi kehottaa malttiin ja kenties jopa naapurisopua ylläpitävään toimintaan.
LIEVÄ PAHOINPITELY
Vantaa 15.08.2020
Epäilty on paininut toisen miehen kanssa ravintolassa.
Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän, missä soittaja oli soittanut hätäkeskukseen ja kertonut, että hänet on pahoinpidelty. Hätäkeskuksen kysyessä lisätietoja, soittaja oli vastannut solvauksin ja haistatteluin.
Paikalla poliisipartio tapasi soittajan ravintolan terassilla seurueensa kanssa. Soittaja kertoi, että joku vanhempi mies oli käynyt hänen päälleen ja lyönyt häntä täysillä nyrkillä päähän. Kysyttäessä vammoista, hän kertoi, ettei mihinkään satu. Poliisipartio ei myöskään havainnut hänessä mitään vammoja. Kysyttäessä, miksi tämä oli solvannut hätäkeskuspäivystäjää, hän oli vastannut, että ”koska häntä ei kiinnosta”.
Todistajan kertoman mukaan riita oli soittajan ja toisen miehen välillä lähtenyt käyntiin baarin bingosta, missä soittaja oli huutanut Bingo! vaikka tällä ei tosiasiallisesti ollut bingoa.
Todistaja kertoi, että riita oli ollut ensin suusanallista ja jatkunut ravintolan terassille, jossa molemmat osapuolet olivat provosoineet toisensa pystypainiin. Todistajien mukaan mitään lyöntejä ei oltu nähty, ainoastaan paidan kauluksessa roikkumista ja kovaa huutoa.
Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä ja kehottaa kansalaisia malttiin myös seurapeleissä.
NÄPISTYS
VIESTINTÄSALAISUUDEN LOUKKAUS
Vantaa 11.08.2020
Kaksi henkilöä anastanut kirjeitä postilaatikosta.
Poliisin saaman sähköisen rikosilmoituksen mukaan kaksi henkilöä on havaittu anastamassa postia postilaatikosta Rekolan alueella, sekä kokeilemassa talojen ulko-ovien lukituksia.
Poliisi tutkii tapausta ja kehottaa asukkaita ilmoittamaan mahdollisista vastaavista havainnoista poliisille.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory