Kokemäen poliisiaseman tiedote 14.8.2020

NordenBladet — Kokemäen poliisiaseman tiedote 14.8.2020:
Kokemäen poliisiaseman alueelta on anastettu heinä- elokuun aikana asuntojen pihoista, taloyhtiöiden pyörävarastoista ja yleisiltä paikoilta useita polkupyöriä. Suurin osa varkauksista on tapahtunut Huittisissa taajama-alueella etenkin keskustan, Huhkolan ja Räikänmaan alueella. Havaittavissa on, että samana yönä on viety useampi polkupyörä. Myös Harjavallassa ja Säkylässä on kesän aikana ilmoitettu anastetuksi useita polkupyöriä.
Kokemäen poliisi muistuttaa suojautumaan varkauksilta esimerkiksi laittamalla muistiin pyörän tunnistetiedot; merkki, malli, väri, rungon numero sekä mahdolliset erityistuntomerkit. Myös valokuvan ottaminen pyörästä kannattaa. Valitettavasti on kuitenkin tullut esille tapauksia, joissa pyörä on ollut monella eri lukolla lukittuna, mutta sekään ei ole varkaita estänyt.
Poliisi kehottaa kansalaisia valppauteen myös käytetyn pyörän kauppaa tehdessä. Runkonumero on syytä tarkastaa, samoin tuunatun pyörän alkuperä. Kannattaa myös miettiä onko pyörän myyntihinta normaalia hintatasoa. Myyjää voi pyytää esittämään henkilöllisyystodistuksen, yhteystiedot ja pyörän ostokuitin. Mikäli epäilee jonkun kaupittelevan anastettua omaisuutta, tulee olla yhteydessä poliisiin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory