Mainos:

Jatkotiedote Joensuun Kanervalassa ulkoilualueella tapahtuneeseen väkivallantekoon, tekijän tuntomerkkejä

NordenBladet —

11.08.2020 klo 14.43Itä-Suomi
Tiedotimme aiemmin tänä aamuna Joensuun Kanervalassa ulkoilualueella lauantaiaamuna tapahtuneesta väkivaltarikoksesta. Kovin tarkkoja tuntomerkkejä tekijästä ei pystytty laittamaan tiedotteeseen, sillä niitä ei ollut antaa. Ainoastaan asianomistaja oli nähnyt tekijän ja ottaen huomioon tapahtuman yllätyksellisyys ja väkivallan voimakkuus, tuntomerkit eivät olleet tapahtuman jälkeen tarkkoja.
Poliisi on ollut tänään yhteydessä asianomistajaan tiedustellakseen, onko hänen muistikuvansa tarkentuneet tuntomerkkien osalta.
Asianomistajan kuvauksen perusteella rikoksesta epäilty oli iältään nuori, arviolta n. 20-30-vuotias. Hän oli arviolta noin 170-180 cm pitkä. Miehen ruumiinrakenne oli normaali. Hänen yllään olleet vaatteet olivat väljät, joten tarkkaa ruumiinrakennetta on hankala kuvailla.
Miehen Ihonväri oli vaalea ja hän oli asianomistajan mukaan ”suomalaisen oloinen” mies. Hänen hiuksiaan ei näkynyt kunnolla, koska hänellä oli lippalakki päässään. Asianomistajan mukaan mies vaikutti ristiveriseltä eli hän ei ollut vaaleahiuksinen. Lippalakin alta ei näkynyt pitkiä hiuksia.
Miehellä ei ollut silmälaseja tai aurinkolaseja. Miehen päässä ollut lippis oli tumma, kuvioinnista ei ole varmuutta. Miehen yllä ollut collegemainen pusakka tai huppari oli tumma, ehkä sinertävä, jossa saattoi olla punaista hupunreunusta tai vastaavaa. Asianomistajalle ei jäänyt mieleen mitään miehen yllä olleista housuista tai kengistä
Asianomistaja kuvaili rikoksesta epäillyn kävelytyyliä ”rempseäksi tai reteäksi”.
Poliisi pyytää edelleen kaikkia havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta tekijästä sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, rikostutkijalle numeroon 029 545 6318 tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory