Mainos:Itä-Suomen poliisilaitos kaipaa edelleen havaintoja Vesannolla viime syksynä kadonneesta Saara Arvasta

NordenBladet —

17.04.2020 klo 09.39Itä-Suomi
Itä-Suomen poliisilaitos on jatkanut Vesannolla 1.9.2019 kadonneen Saara Arvan henkirikostutkintaa. Poliisi on suorittanut maastoetsintöjä, mutta vallitsevien keliolosuhteiden vuoksi ne on jouduttu keskeyttämään. Poliisi jatkaa etsintöjä Vesannolla Horonkylän alueella heti kun keliolosuhteet alueella sen sallivat.
Poliisi on jatkanut teosta epäiltynä vangitun kuulusteluja, mutta kuulusteluissa ei ole tullut lisäselvyyttä tapahtuneeseen.
Saara Arvan ja hänen seurassaan olleen, nyt vangittuna olevan miehen, tiedetään liikkuneen kesällä 2019 Vesanto-Tervo- Konnevesi akselilla ja leiriytyneen useissa eri paikoissa mm. metsäpalstoilla ja vesistöjen läheisyydessä. Saara Arvalla on havaittu ennen katoamistaan mm. kasvoissa vammoja, jotka ovat mahdollisesti syntyneet pahoinpitelyn seurauksena.
Poliisi pyytää edelleen lisähavaintoja varsinkin 31.8.-1.9.2019 väliseltä ajalta Saara Arvasta ja hänen seurassaan olleesta henkilöstä. He ovat liikkuneet mustalla Audi-merkkisellä henkilöautolla. Arvasta on viimeisin havainto 31.8.2019 iltapäivästä Neiturin kanavalla Vesannolla.
Poliisin käsityksen mukaan Arvalla on ollut katoamisajankohdan aikoihin yllään harmaa huppari, mustat housut ja mahdollisesti musta pipo. Arva on 35-vuotias, 165 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka.
Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla p.029 5415232.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory