Mainos:Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 15.4.2020

NordenBladet —

15.04.2020 klo 09.04Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 15.4.2020
Rattijuopumus Turussa
Turussa Markulantiellä poliisipartion pysäyttämäksi joutui vuonna 1979 syntynyt mies tiistaina 14.4.2020 klo 15.05. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti sen sijaan oli positiivinen kannabikselle. Mies myönsikin käyttäneensä kannabista edeltävä viikonloppuna. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Tiistaina 14.4.2020 klo 15.25 aikaan poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastukseen Turussa Korkeavuorenkadulla. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1959 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin 0 promillea. Miehen käytös, olemus ja se, että mies tuoksui selvästi kannabikselle, antoivat poliisille syyn epäillä miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Tämä ”kortitta ajo” oli kahdeksas kerta kuluneen vuoden sisällä. Verikokeiden tulosten valmistuttua selviää, mitä huumausaineita miehen verestä mahdollisesti löytyi.
Poliisia pakoon ajaen ja juosten Kaarinassa
Tiistaina 14.4.2020 n klo 17.15 poliisipartio päätti tarkistaa erään vastaan ajaneen henkilöauton kuljettajan kunnon Kaarinassa. Poliisipartion kääntyessä kyseisen auton perään, kyseinen auto kiihdytti voimakkaasti nopeuttaan jatkaen Kaarinantietä Kaarinan suuntaan. Auto teki myös ainakin yhden ohituksen kovassa vauhdissa. Partio havaitsi pakenevan auton ylittävän Kaarinantien ja Uudenmaantien risteyksen, jatkaen pitkin Saaristotietä. Saaristotieltä auto kääntyi Voivalantielle, jota pitkin se ajoi silminnähden suurta ylinopeutta ja josta vielä Koulumestarinkadulle lopulta pysähtyen Oppipojankujalle. Ajoneuvon kuljettaja lähti välittömästi auton pysäytettyään juoksemaan karkuun, ja tätä ei saatu välittömästi kiinni. Autoon jäi istumaan kaksi matkustajaa. Sivullisen henkilön ilmoituksen perusteella ajoneuvon kuljettaja tavattiin hyvin nopeasti läheisestä liikekiinteistöstä, jonne hän oli juossut piiloon. Ajoneuvon kuljettajaa, vuonna 1996 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Tiistaina 14.4.2020 klo 22.15 poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistukseen Turussa Hämeentiellä. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1983 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Mies puhalsi alkometriin 0,79 mg/l ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen bentsodiatsepiineille ja amfetamiinille. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Poliisipartio tarkisti henkilöauton kuljettajan kuntoa keskiviikkona 15.4.2020 klo 03.50 Turussa Metsäkyläntiellä. Kuljettaja, vuonna 1998 syntynyt mies, puhalsi alkometriin 0,10 mg/l ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille, bentsodiatsepiineille, kannabikselle ja opiaateille. Mies myönsikin käyttäneensä huumausaineita menneenä viikonloppuna. Mies oli tapahtuma-aikaan ajokiellossa, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory